Annie Ds skøre og sjove butik på Vig

De søde og de sjove, Annie Dyrberg og hendes datter, Rikke Dyrberg Brandt.
Foto: Amanda Alberts

En sjov familietradition bringer familien Dyrberg sammen på Vig Festival for 9. år i træk. En 3-i-1 butik med tøj, frisør og spas oplyser bodgaden på Vig Festival.

En smilende kvinde med barn og børnebørn i ryggen spreder armene ud og byder velkommen til deres lille butik.
Familien Dyrbergs butik har altid ligget på campingpladsen, men denne gang rykker de ud i ”bodgaden”, som kan gøre en kæmpe forskel for familien på årets festival.

”Vi håber selvfølgelig på at få solgt mere, men vi har ikke nogle forventninger. Vi er her fordi vi elsker det.”, siger Annie Dyrberg.

I butikken på Vig kan man blandt andet få klistertatoveringer, få lavet sjove frisurer og købe alt fra normalt tøj til festligt neonfarvet tøj. Nogle er sågar blevet sprayet og forvandlet til små blå smølfer. Alt sammen noget der tilføjer lidt ekstra spas til gæsterne.

”Vi har en sjov butik, hvor der altid sker skøre ting.”, griner Annies datter, Rikke Dyrberg.

Til hverdag har familien tre butikker i Holbæk, en frisør, en tøjbutik og en børnetøjsbutik.

Men her handler det ikke om at tjene penge, men om at hygge sig i festivals atmosfæren sammen med familien. Det løber nemlig kun lige rundt med omsætningen. Og om den vil stige viser sig på søndag, når festen er ovre. Familien regner helt klart med, at der vil komme flere gæster, da dagsgæsterne ikke har adgang til campingpladserne.

Nu får hele festivalen mulighed for at få et indblik i butikken, og se om de tør prøve noget vildt ligesom sidste år, hvor en pige med meterlangt hår fik klippet sig en hanekam.