Banen kridtet op

En viking i guldskørt, morgenvækning og kiksebrydning er allerede nogle af de tilbud, der hele dagen er strømmet ind til andre glade festivaldeltagere.

I Camp Viking er det kvinderne, der har bukserne på. Foto: Anders Bjerke

I går skød festivalradioen konkurrencen ”Årets Camp 2012” i gang, og lige siden har telefonen kimet ned med bud til årets camp.

Sidste års vinder, Camp Sjask i Havmågen, vandt blandt andet fordi, de havde pyntet lejren med balloner, øl og god stemning, fortæller Signe Sørette Jensen, formiddagsvært på festivalradioen.

”Jeg kan huske, at de skabte en rigtig fed stemning. De sad i en cirkel ved et bord omkranset af campingvogne og var festlige og imødekommende,” siger hun.

Skønjomfruer og popcorn i Camp Viking

Men i år får de kamp til stregen. Camp Viking vil nemlig højne niveauet med popcorn ad libitum og rom og cola, som de ikke er sene til at tilbyde forbipasserende. Og er du rigtig heldig, kan du få en tur i jomfruburet.

Eddie Frandsen, venstre i billedet og Lasse Trier Kristensen, højre i billedet, hyggede sig med pigerne, selvom de manglede resten af drengene fra Camp John. Foto: Anders Bjerke

”I Camp Viking er alle velkomne. Vi snaver sammen og holder sammen,”  siger Janne Munch, der, som hun selv betitler sig, er en af de 11 skønjomfruer, som fester med den eneste mand i jomfrugården, Lars.

”Sidste år havde vi ”knulleburet”, men det blev slidt op. Derfor har vi i år medbragt jomfruburet,” siger Janne Munch og bryder ud i et stort grin.

Selv med en viking klædt i guldskørt og kvinder med vikingehjelme, mener en anden lejr, at de har noget, som jomfruerne og vikingen ikke har.

Morgenvækning med kram og shots

Camp John tilbyder gratis morgenvækning med kram og morgenshots.

”Vi er så meget årets camp,” råber Lasse Trier, da nogle piger passerer lejren.

”Vi er nogle rigtig charmetrolde, og så er musikvognen altid tændt,” siger han.

Drengene fra Camp John har da også allerede charmeret sig ind på to piger, der har sat sig i lejren og nyder solskinnet og tonerne fra musikvognen.

”Vi kører tit ud med musikvognen og skaber fest i andre lejre,” siger Lasse Trier.

Og hvis Camp-John drengene på deres tur rundt i lejrene får øl af naboerne, lover de at gøre gengæld.

”I dag har vi været ude med øl til dem, der gav os i går,” siger Lasse Trier.

Med Camp Viking og Camp John på banen, må kampen om at blive kåret som årets camp siges at være spidset til.  Du kan stadig nå at være en del af kapløbet ved at ringe ind til festivalradioen på 36958687 og fortælle om, hvorfor din camp skal vinde titlen som årets camp.