Camp Moustache har vundet årets camp

Her ses årets vindere af bedste camp tilknyttet lejrens bas-bankende hjerte
Foto: Jørgen Mikkelsen

Kærlighed til alle. Et hvalbassin til beskidte fødder og lunkne bajere. Traktorsangen og musik fra klokken seks om morgenen. Camp Moustache er skoleeksemplet på hvad årets camp skal indeholde.

”Sidste år kom en vagt og bad os om at slukke musikken klokken to om natten. I år har vi skruet op for det hele, så det er logisk at vi har vundet årets camp,” lyder det fra en begejstret Rolf fra Camp Moustache.

Et af kendetegnene ved lejren, der gjorde at juryen valgte dem til vindere, var deres kæmpe hjerte. Hjertet var et fem-fod anlæg, som havde samlet to nabolejre til den fedeste camp på dette års Vig Festival. Lejrens dansegulv var et badebassin formet som hval, fyldt til randen med smukke kvinder og flotte fyre.

”Vi har vores flotte hval!,” råber en af de begejstrede vindere.
Camp Moustache er heller ikke et sekund i tvivl om, hvorfor netop de vandt.
”Fordi vi er bedre end de andre, men samtidig er alle velkomne, og tager imod dem med stort hjerte,” forklarer de siddende oven på lejrens hjerte: højtaleren.

Ritualer er også en essentiel del af lejrlivet i Camp Moustache. Den første der står op skal tænde anlægget og tage sin P-pille.
”Det gælder også for drengene,” griner pigerne.
Camp Moustache vil gerne invitere alle til fest i bunden af Camp Hans. Kig efter det store overskæg, et badebassin og 20 unge krammeparate mennesker.