Der er sprut i mobilen

Festivalens Cuba-piger vil nu komme dig i møde med 2D barcodes, og få dig til at købe shots over mobilen. Med den som betalingsmiddel kan du nemt få dig lidt at drikke, når kontanterne er løbet op.

Piger iført Fiskefjæs t-shirts og blå parykker, frister med shots som Fiskefjæs, Små Blå, Gule eller Grå på pladsen. Det nye event blev taget godt imod af et par friskefestivalgæster, der gerne ville benytte sig af de moderne Apps over mobilen.

”Den ene havde dårlig netforbindelse, og betalingen kunne ikke gå igennem, men de synes, at det var helt vildt sjovt,” fortæller Sabine Stenek, der er manager for Cuba-pigerne.

Formålet er, at det skalvære nemt og bekvemt for folk, og det vil to ud af de otte Cuba-piger sørge for. Man kan fange en af de søde piger på festivalpladsen, og selvom det nødvendigvis ikke er med cash, men over mobilen, man vælger at købe sit shot, så foregår udveksling af oplysninger og drikkevarer ansigt til ansigt. ”Det er vigtigt at betalingen foregår face to face, så man er sikker på, at betalingen går igennem,” siger Sabine Stenek.