Åbningstider

Åbningstider på festival pladsen er som følge:

Onsdag 5. juli kl. 19.00 – 03.00 Her er det kun Heartbeat området der er åbent.

Torsdag 6. juli kl. 14.00, Store Scene lukker kl. 01.00, Scene 21 lukker kl. 02.00, Heartbeat lukker kl. 03.00, Hyggeriget kl. 01.00, Viggos Grønne Scene kl. 22.00 og Irish Corner kl. 01.30.

Fredag 7. juli kl. 10.00, Store Scene lukker kl. 01.00, Scene 21 lukker kl. 02.00, Heartbeat lukker kl. 03.00, Hyggeriget kl. 01.00, Viggos Grønne Scene kl. 22.00 og Irish Corner kl. 01.30.

Lørdag 8. juli kl. 10.00, Store Scene lukker kl. 01.00, Scene 21 lukker kl. 02.00, Heartbeat lukker kl. 03.00, Hyggeriget kl. 01.00, Viggos Grønne Scene kl. 22.00 og Irish Corner kl. 01.30.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte os

Vig Festival
Holbækvej 16b
4560 Vig

T: 59 31 64 68
M: info@vigfestival.dk

Cvr.nr. 21074845

Har du spørgsmål omkring camping på Vig festival, skriv venligst til camping@vigfestival.dk

Find vej

I bil fra København
Kør af rute 21 til Holbæk. Fortsæt på rute 21 mod Sjællands Odde/ Nykøbing Sjælland. Forsæt af Frakørsel mod Vig. Følg skiltene mod festivalpladsen / parkering.

I bil fra Slagelse
Følg rute 225 nordlig retning, indtil Nykøbingvej krydser Ravnsbjergvej, hvor der drejes til højre. Følg vores skilte.

Med tog
Når du ankommer til Vig Station, skal du gå gennem byen via Hovedgaden, over lyskrydset til Ravnsbjergvej, hvorfra der fortsættes ca. 200 m til man kan se Hovedindgangen for Vig Festival på venstre side.

Alkoholpolitik for unge

Vig Festival ønsker at leve op til Dansk lovgivning. Det betyder, at der ikke udskænkes alkohol på pladsen til unge under 18 år.
Vig Festival har for flere år siden indført unge armbånd, så det let kan ses om gæsten er over/under 18 år.
På campingområdet må gæsterne drikke alkohol når de er over 16 år, dog med max alkoholprocent på 16,5%. Dette svarer til lovgivningen generelt i Danmark.

På Vig Festival har vi for flere år siden besluttet en alkoholpolitik, hvor vi ikke accepterer at unge unger 16 år er berusede, eller indtager alkoholiske drikke. Hvis dette observeres, kontaktes sikkerhedsansvarlige 59323016 og armbåndet klippes. Gæsten gives et advarselsarmbånd på.  Hvis det vurderes at den unge er meget beruset tilkaldes forældre og SSP. Og den unge kan ikke fortsætte festen på Vig Festival

Unge mellem 16 og 18 år må gerne drikke, som de må i det omgivende samfund i Danmark. Men hvis de er meget berusede vurderes, om de skal have advarselsarmbånd på eller om armbånd skal klippes og forældre samt SSP tilkaldes. Det er sikkerhedsansvarlige der vurderer dette.

Unge under 15 år bør ikke bo alene – uden voksne på campen. Vig Festival opfordrer til at voksne støtter op om at unge under 15 år, bør bo på en festival sammen med voksne. Således at bo
enhederne ( telte / campingvogne) ligger nær hinanden.

Vig Festival vil i 2017 skærpe fokus på dette område, for at støtte de unge til en god oplevelse på Vig Festival. En festival med kæmpe fest og god musik – og mindre druk .

Vig Festival forventer at forældrene støtter op om dette, og ikke kører deres unge mennesker til Vig Festival med øl og alkoholiske drikke.

Indtrængen uden armbånd

Indtrængen på både campingområderen og festivalpladsen uden lovlig ærinde accepteres ikke.
Hvis nogen pågribes af Vig festivals vagter, vil man første gang få udstedet en affgift svarende til en dagsbillet.
Ved gentagelse vil politiet blive tilkaldt.

Advarselsarmbånd

Ved dårlig opførsel kan man blive tildelt en advarsel og får herved klippet sit festivalarmbånd og påsat et advarselsarmbånd.
Gentager man den dårlige opførsel, klippes armbåndet og man bortvises øjeblikkeligt.
Unge & alkohol
på Vig festival har vi for flere år siden besluttet en alkoholpolitik, hvor vi ikke accepterer at unge under 16 år er berusede, eller indtager alkoholiske drikke. Hvis dette observeres, kontaktes sikkerhedsansvarlig og armbåndet klippes. Den unge gæst gives et advarselarmbånd på. Hvis det vurderes at den unge er meget beruset tilkaldes forældre og SSP, og den unge kan ikke fortsætte festen på Vig festival.

Voldsom og truende adfærd

Voldsom og truende adfærd kan medføre at armbåndet klippes.

Armbåndspåsætning

Alle over 18 år vil få et ekstra armbånd på, dette gør at du kan købe alkohol på festivalpladsen.

Igen i 2017 kan du få sat dit armbånd på i Vig Brugs, så du slipper for at stå i kø når festivalen åbner.
Vi henstiller til, at alle campister får armbånd på, inden telte og vogne sættes op.

Åbningstider i Super Brugsen for Vig festival armbånd: (ret til ændringer forbeholdes)

Lørdag d. 1. juli til mandag d. 3. juli: 10.00 – 18.00
Tirsdag d. 4. juli 10.00-15.00

Åbningstider i armbåndspåsætningen ved indgangen til Vig festival.

Tirsdag 4/7:  17.00 – 21.00
Onsdag 5/7:  11.00 – 22.00
Torsdag 6/7: 10.00 – 24.00
Fredag 7/7:   10.00 – 24.00
Lørdag 8/7:  10.00 – 24.00

Apotek

I Vig by findes et apoteksudsalg, men de nærmeste apoteker ligger i Nykøbing Sjælland eller i Asnæs, så husk din medicin, hvis du er i fast behandling.

Bad i Vig hallen

Vig hallen er igen klar til at du kan bade under festivalen

 

Billetvogn og Dankort

Her køber man billetter og det er også her du kan hæve penge på dit dankort, i øvrigt tager vi imod alle kort der er godkendt af NETS.

Dankort vognen har jo som bekendt stået mellem Heartbeat og Store Scene de sidste mange år. Det kommer den ikke til i år, da den er rykket ned til Vig Festivals hovedindgang. Her ligger billetvognen som i år også varetager Dankort vognes aktiviteter. Altså hvis du skal hæve penge, så er det hen til billetvognen som ligger ved hovedindgangen. Dog tager alle vores boder imod Dankort og Mobilepay.

Børn under 12 år

Børn, der ikke er fyldt 12 år, når de står ved indgangen til festivalen, har mod forevisning af sygesikringskort og ifølge med betalende voksen, gratis adgang til festivalpladsen og campingområderne.

I Viggos Børneland kan du købe ørepropper og høreværn til børn.

Handicappede børn under 12 år har ret til at få en ledsager med på festival, vis dit ledsagerkort i armbåndspåsætningen, så hjælper de dig.

Børn, paraplyer og musik

Vig Festival henstiller til, at alle slår deres paraplyer ned, når der spilles koncerter.

Herudover opfordres der til, at man kun har børn på skuldrene, hvis man stiller sig i siden, således at man ikke er til gene for andre gæsters udsyn under koncerterne.

Dankort

Du betale med dankort, Visa og MasterCard i alle festivalens egne bar og boder.
Der kan betales med dankort, visa dankort og mastercard i Billetvognen.

Droneflyvning

Droneflyvning er ikke tilladt på festivalområdet. Dette gælder HELE Vig Festivalen – altså både festivalplads, parkering, camping m.m.

Euforiserende stoffer

Brug og/eller salg af hash og andre euforiserende stoffer er forbudt, og vil medføre klip af armbånd og øjeblikkelig bortvisning, samt politianmeldelse.

Sifongaspatroner og Lattergas

Sifongaspatroner og Lattergas er ikke velkomne på Vig Festival

Vig Festivals bestyrelse har efter vejledning fra politi og Stof-rådgivningen besluttet at sifongaspatroner og lattergas ikke vil blive accepteret på Vig Festival.

Baggrunden for denne beslutning er at patronerne benyttes i beruselsesøjemed, og kan udgøre en sundhedsfare. Gassen som indåndes kan medvirke til at ilten ikke vil komme til blodbanen. Hvilket i værste fald kan medføre døden.

Derfor har bestyrelsen besluttet at gaspatroner konfiskeres, og den som er i besiddelse af gaspatronerne vil få klippet armbåndet og gæsten bortvises.

Salg af patronerne vil blive meldt til politiet

Handicap faciliteter på Vig festival

Handicaptoiletter – Der forefindes handicaptoiletter ved Store Scene, på Bodgaden, ved Scene 21 og ved Handicapcampingen.
Ved siden af Plasterstuen er der blandt andet et rum, hvor man som handicappet har mulighed for at få klaret sine personlige pleje. Der er ingen hjælpere tilknyttet rummet, og man skal selv medbringe de ting man skal bruge.

Handicappodie – Ved Stor Scene er der et handicappodie med tilhørende rampe. Podiet er udelukkende til handicappede, og sikrer, at også I kan få en god festival med udsigt til stor scene.

Handicaphjælpere – Hvis du er handicappet og har et ledsagerkort så kan din hjælper få gratis adgang til Vig festival. Dog max en handicaphjælper pr. handicappet. Henvend jer i armbåndspåsætningen ved ankomst.
Er du handicappet og under 12 år kan du ligeledes få din lesager med gratis på Vig festival. Vis dit ledsagerkort i armbåndspåsætningen.

Hvis din hjælper i løbet af festivalen skal skiftes ud med en anden person, skal hjælperen aflevere sit armbånd i indgangen og oplyse navnet på dig som handicappet. Når din nye hjælper ankommer, vil indgangen kunne se, at der allerede er afleveret et armbånd i dit navn, og det bliver dermed muligt at give den nye hjælper et armbånd på.

Handicap Parkering – Findes foran Vig kultur og idrætscenter på Ravnsbjergvej. Vi henstiller til at man ikke langtidsparkerer på de få pladser der er. Husk at det blå handicapkort skal ligge synligt i forruden.

Handicap Camping – Har du særlige behov, er du velkommen på vores camping, som er beliggende på et særskilt område på Camp Rom. Her er der strøm til iltapparat, opladning af kørestol og lignende. Kræver blåt handicapskilt.

Pladser med strøm kræver at din campingvogn har et godkendt 230V CEE stik og du skal huske selv at medbringe en 25 meters godkendt forlængerledning af gummi m/jord (3×1 H05RN).

Indkvartering: BEMÆRK: Kun indkørsel tirsdag fra kl. 16.00 – 20.00.

Pris: 1.400 kr.

Garderobe og Mobilopladning

Under festivalen er det muligt at få opbevaret overtøj, tasker og lignende mod betaling.

Vi har en bemandet garderobe der er placeret tæt ved armbåndspåsætning. Her kan du også få opladet din mobil telefon.

Garderoben har åben:

Torsdag d. 6. juli kl. 14.30 – 02.30
Fredag d. 7. juli kl. 10.00 – 02.30
Lørdag d. 8. juli kl. 10.00 -02.30

Alt der ikke er blevet afhentet ved festivalens afslutning, kan herefter hentes på festivalen kontor. Efter den 1. august 2017 vil alt blive kørt til Holbæk Politi.

Husdyr

Hunde og andre husdyr må ikke medtages på festival- eller campingområdet.

Kvikkasse

Husk, at vi igen i år har en kvikkasse til hurtigere passage, såfremt man kun er iført let sommer-beklædning, synligt armbånd og evt. pung.

 

Mad og drikke

Det er forbudt at medbringe mad og drikke på selve festivalpladsen.

Parkering

Vig festival har et stort p-område der ligger på Vig Parkvej. Her koster det 20,- kr. for hver bil at parkere, og når man først har betalt kan man køre ud og ind som man vil alle dagene under festivalen.

NYHED: I år tager vi imod Mobilepay og kontanter på Vig Parkvej!

Vi vil under hele festivalen forsøge at skabe parkeringspladser til alle, men lad bilen stå hjemme, hvis det er muligt, da der er mange om buddet.

Vi skal henstille til vores gæster, at der parkeres på de anviste områder.

Parkering på Ravnsbjergvej og Holbækvej er strengt forbudt. Ligeledes er parkering på sidegader i Vig by forbudt.

Lyt til de anvisninger du får af de flinke kontrollører.

Brandmyndighederne tillader ikke, at gæster overnatter på P-pladserne – så det er strengt forbudt!

Der er også mulighed for at parkere tættere på festivalpladsen hvis man ønsker det. Der hvor Camp London lå har vi lavet parkering mod betaling. Denne reservation og betaling kan ske på følgende link. www.ticketmaster.dk/feature/vig

Se kort over betalings p-plads her

Rygmærker og våben

Rygmærker, supporter fra rygmærker, samt våben er forbudt på camping- og festivalområdet.

Stolefrit område

Igen i år vil der være et stolefrit område ved Stor Scene, hvor du har rig mulighed for at danse med til den fantastiske musik, uden at være bange for at komme til at vælte over en klapstol eller siddende gæster.

 

Shuttlebusser

For at flere af vores gæster kan lade bilen stå hjemme og nyde festivalen uden at  tænke over hvem der skal køre hjem, har vi  lavet en Shuttlebus ordning der kører ud over Ellinge Lyng og tilbage til Vig. Busserne er gratis når du har armbånd på eller en billet i hånden, og er kun for Vig Festivals gæster.

Se ruteplan og pickup punkter her

Tyveri

Festivalen påtager sig 
intet ansvar for tyveri 
og hærværk, så pas godt 
på dine ting.
Sæt en lille hængelås på dit telt, så det ikke så nemt at komme ind. Tag alle værdigenstande med dig når du går fra dit telt eller campingvogn.

 

Taxa

Asnæs Taxi Tlf. 59 65 27 10

Klint Taxi Tlf. 40 21 09 35

Nykøbing Sj. Radio-Taxi Tlf. 59 91 41 41

Vig Taxi- og Bustrafik Tlf. 59 31 53 20

Tog til festivalen

image002

Du kan køre gratis til og fra Vig station, med Odsherredbanen imellem Holbæk og Nykøbing, fra onsdag den 5/7 til og med søndag den 9/7” hele døgnet. Herunder de sidste tider på døgnet, så lad bilen stå og kom sikkert hjem. Dit armbånd eller printet billet gælder som billet til Odsherredbanen. Download tiderne her

Vig-Holbæk 

Vig 1.45 & 3.45

Grevinge 1.51 & 3.51

Asnæs 1.56 & 3.56

Fårevejle 2.01 & 4.01

Hørve 2.05 & 4.05

Svinninge 2.08 & 4.08

Gislinge 2.13 & 4.13

Ny Hagested 2.15 & 4.15

Stenhus 2.19 & 4.19

Holbæk 2.22 & 4.22

 

Vig-Nykøbing Sj. 

Vig 1.10 & 3.10

Nr. Asmindrup 1.20 & 3.20

Sommerland Sj. 1.21 & 3.21

Højby Sj. 1.24 & 3.24

Nyled 1.27 & 3.27

Nykøbing Sj. 1.30 & 3.30

Youtube

Find vores forskellige videoer med aktuelle nyheder og interviews på vores youtube-kanal på www.youtube.com//vigfestival

Festival radio

 

Lyt til festivalradioen på 107,0 og 107,9 FM i samarbejde med Radio Odsherred.

God musik, underholdning, interviews og masser af konkurrencer.

 

Lyt også til Radio SLR på: 106,1 / 100,7 / 104,4 / 101,0 FM

som sender live fra Vig Festival – torsdag den 6 juli kl. 14.00 til 18.00.

Beach Håndbold på Camp Rio

Vi gentager successen fra 2016 med Beach Håndbold på Camp Rio i 2017. Se programmet under nyheder.