Flere hundrede liter spiritus på en aften

Flere hundrede liter spiritus blev drukket på en enkel aften, da Dueslaget holdte åbningsaften onsdag.  

Spiritus: Omkring 126 liter spiritus gled over bardisken på Dueslaget i aftes, da de i går åbnede diskoteket. Lageret var ved at blive tømt af aftens ration, og i nødværge måtte de låne fra andre barer, fra deres torsdags lager.
”Vi fik næsten udsolgt, så vi måtte hente mere sprut fra andre barers containere,” fortæller Jørn Hansen, teamchef på Dueslaget.

50 000 liter øl, og flere tusinde flasker sprut, kører ind i systemet på Vig festival, når det rationerne bliver bestilt hjem til det fyldige lager. Salget af sprut er steget, og den boblende hyldeblomst drik, Mokai hitter især. 28 paller er bestilt, og står bare og venter på at blive købt og drukket, fortæller Jesper Hagelund, koordinater for indkøb/leje/lager/distribution.

Vig Festival bestiller deres lager hjem, ved at kigge på de foregående års salgstal. Da indkøbene allerede sker lang tid før billetsalget starter, kan de ikke gå ud fra antallet af gæster. Årets ration der var afsat til onsdag aften, var tydeligvis ikke nok, deltager tallet havde i den grad også været større end sidste år.
”Vi har solgt mere end forventet, og det er godt,” fortæller Jesper Hagelund.
”Der var flere gæster i går, end der normalt er om onsdagen,” fortsætter han.

Salget af sprut afhænger meget af vejret, fortæller Jesper Hagelund.
”Er det for varmt, kan de fleste ikke holde ud at drikke, er det for koldt, bliver der også drukket mindre, da de fleste bliver i deres telte og kun går ud til musikken,” fortæller Jesper Hagelund
Efter gårsdagens salg i Dueslaget, må det ustadige vejr, må have været perfekt