Hjælp Odsherreds nye ungdomsskole

Odsherred Ungdomsskole er taget med på årets Vig Festival. Målet er at skabe mere opmærksomhed om den nye ungdomsskole og at inddrage de unge i dens opbygning.

Ungdomsskolecamping: Den nye ungdomsskole i Odsherred Kommune er taget på Vig Festival i en lilla campingvogn. Over alt på ydersiden er der små beskeder og tegninger, som er skrevet af festivalens gæster, og det samme er tilfældet på indersiden.

”På ydersiden er den lilla og grøn for at symbolisere vores samarbejde med Vig Festivalen, og på indersiden er den hvid for at symbolisere, at vi er startet forfra som med et blankt papir,” siger Louise Nordlund, som er ansat i Ungdomsskolen.

Her er det meningen, at de unge skal komme og skrive deres forslag ned til den nye ungdomsskole. Allerede nu kan man læse forslag til ungdomsskolen som gymnastik, yoga for unge og sommerhold på vognens vægge, og der er stadig masser af ledig vægplads.

Events og workshops
Campingvognen holder åbent alle dage fra 12 – 19, og fredag og lørdag mellem 13 og 16 vil der være både events og workshops for unge med slack line, graffiti kunst og Spoken Word poetry slam fra Flugs Fetivalen i Sorø.

”Vi vil være synlige, og vi vil have flere besøg på vores hjemmeside,” siger Louise Nordlund.
Derfor har Ungdomsskolen lavet en QR-kode, som du kan scanne herfra med din smartphone og få meget mere at vide om den nye ungdomsskole.