Nye scene navne på Vig festival

Nye scene navne på Vig festival.

Hønsehuset hedder nu Scene 21, Vig Festivals største telt scene.

Området frem til Scene 21 vil emme af liv når folk strømmer til scenekanten fra alle kanter såsom London, New York, Rio,  Amsterdam og Rom.

Ønsker du at foretage et pitstop, så er det bare at dreje til højre eller venstre. Her er rig mulighed for at snuppe enten et frisk smurt stykke smørebrød i Ollekolle eller få en stor portion stegt flæsk i Kolonihaven. Baren i 21’eren vil være åben og her er kan du få kolde forfriskninger til den fortsatte tur op mod scenekanten.

På din vej videre kan du dreje fra og tage bakkespurten mod Restaurant Toppen. Inden bakken kommer du forbi Vig Festivals nye bar; Brandbilen, hvor du kan få en drink med fuld udrykning til at give dig det bedste boost, inden du fortsætter din vej mod toppen eller flere mindeværdige oplevelser på Vig Festival.

Dueslaget hedder nu HeartBeat  vores lille teltscene.

Men på trods af størrelsen har HeartBeat et stort publikum med både hjerterum, gode beats og højthumør.

I HeartBeat-teltets bar, serveres der drinks med stor kærlighed i alle regnbuens farver og med et glimt i øjet fra bartenderen. Her vil musikken ikke stoppe før solen næsten er på vej op igen J

Så hvis du er til dans og lækre rytmer fra start til slut på Vig Festival, er HeartBeat stedet hvor vi i flok kører aftenfesten videre ud på natten til de smukke beats – HeartBeats.