Jakob Haugaard: Vig er så hyggelig

Året konferencier har kørt utallige gange gennem Vig og har på den måde forelsket sig i det lille sommerland.

Som konferencier giver Jacob Haugaard ofte selv et lille nummer. Han har i alt udgivet tretten CD’er gennem tiden (Pressefoto).

Vig emmer af fest og glæde hvert år på denne tid. Og det er én af grundene til, Jacob Haugaard sagde ja til at være årets konferencier.

”Jeg har kørt gennem Vig masser af gange, når jeg skulle mod Odden, og det virker altid så hyggeligt, når der er byfest,” siger Jacob Haugaard, der glæder sig meget til at opleve festivalen på tætteste hold.

Udover stemningen i byen er der en anden særlig grund til, at det netop er Vig Festival, der tiltrækker Jacob Haugaard. Han er vild med musikken, der bliver spillet her.

”Jeg kan godt lide Kim Larsen og sådan noget musik, som man kan synge med på. Det giver en fællesskabsfølelse,” siger Jacob Haugaard, der selv har familie i nærheden af Vig.

Jakkesæt af klokkestrenge

Cirka 13.000 festglade gæster sætter hvert år gang i festen i Vig, og Jacob Haugaard vil gøre sit for at skabe god energi på scenen.

”Det er vigtigt, at man bidrager med positive vibes fra scenen – også når det regner,” siger Jacob Haugaard.

Ét af hans tricks er påklædningen. Som altid har den lune jyde nøje planlagt, hvilke farverige jakkesæt, han skal iklæde sig, når han indtager Store Scene.

”Jeg tager 4-5 jakkesæt med til Vig. Ét af dem er lavet af klokkestrenge. Det er sådan nogen, der hænger på væggen hos din bedstemor,” forklarer Jacob Haugaard.

Jacob Haugaard åbner Store Scene klokken 17.00 torsdag.