9. 10. 11. Juli 2020

9. 10. 11. Juli 2020

Kunstnere

Dette er den foreløbige oversigt over kunstnere til Vig Festival 2019.
Tryk på de forskellige kunstnere for at læse mere.

Alphabeat

FESTEN FORTSÆTTER – ALPHABEAT ER TILBAGE!

De danske hitmagere er klar med singlen, ’Shadows’, og to store efterårskoncerter

’10.000 Nights of Thunder’, ‘Boyfriend’, ‘Fantastic 6’, ‘Heat Wave’, ‘The Spell’, ‘DJ’, ‘Vacation’, ‘Love Sea’ og selvfølgelig ‘Fascination’. Vi kender dem alle sammen, og det føles næsten som var det i går, at der blev skrålet med på Alphabeats sange. Men faktisk er det hele fem år siden, Stine Bramsen gik solo og Alphabeat-drengene kastede sig over andre projekter, ovenpå næsten 10 år på farten.

Nu er De Fantastiske Seks endelig tilbage – Alphabeat udgav d. 1. marts den højenergiske ørehænger, ’Shadows’.

”Det har hele tiden ligget i kortene, at vi skulle spille sammen igen, og lysten til det har været der i lang tid…” fortæller Stine Bramsen, der, sammen med Anders SG i front og hele den originale besætning bag sig, er klar til at sende Alphabeat afsted på nye eventyr. Sangerinden fortsætter: ”Der er en stærk energi og kemi, som er blevet genantændt, og det blev den med det samme, da vi lavede ’Shadows’!”

’Shadows’ er første nye udspil fra Alphabeat i seks år – indspillet i et sommerhus på Sjællands Odde. Anders SG fortæller: ”Det er som at stå i det gamle øvelokale i Silkeborg igen, når vi mødes der. Vildskab, venskab og selvfølgelig noget med nogle øl. Vi har lavet de fleste demoer i sommerhuset, og det er også her, vi er end med at indspille størstedelen af alle de nye sange, vi har på vej.”

Udover den nye single så er der, ifølge Bramsen og SG, allerede lavet demoer og sange nok til to albums. Og så er Alphabeat også klar til at blive genforenet med det danske livepublikum. Få danske popbands har leveret så intense shows som Alphabeat, og der er lagt op til FEST når de vender tilbage med to stort anlagte shows i henholdsvis K.B. Hallen i København og ACC i Aarhus til efteråret. Udover dette, så spiller Alphabeat også på Grøn Koncert 2019.

”Vi kan slet ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til at træde op på scenen sammen igen. Vi har bevidst lagt begge vores shows om lørdagen, så folk får muligheden for at feste igennem med os. Hvis publikum er klar, så kommer vi til at vælte de to steder sammen.”

Koncerterne ligger lørdag d. 23. november og lørdag d. 30. november. Men billetsalget starter allerede på onsdag via Ticketmaster.

NEPHEW

 NEPHEW OFFENTLIGGØR SOMMERPLANER FOR 2019 

Både anmeldere og publikum var yderst begejstrede, da Nephew denne sommer vendte tilbage til festivalscenerne med to storslåede koncerter på henholdsvis Roskilde Festival og Smukfest. 

”Nephew var suveræne” – 5 stjerner BT 

”Stærkt comeback” – 5 stjerner Soundvenue 

Siden da har bandet livebegejstret indendørs med to helt udsolgte koncerter i Boxen i Herning og Royal Arena i København, og de har solgt samtlige billetter til den kommende Arena tour med 11 koncerter fordelt over hele landet. 

Men nu er der håb for dem, der ikke har sikret sig billet. Nephew spiller 13 store sommerjobs i 2019. De starter i Herning d. 24. maj og slutter af 1. august til Bork Havnefest. 

Bandet ser frem til at komme ud på deres første længere sommertour i 5 år. Kristian Riis udtaler: 

“Det har været en kæmpe optur for os at spille koncerter i 2018. Næste år har vi valgt at komme lidt bredere ud i det danske land – for at fejre den danske sommer og for at smelte endnu mere sammen med publikum. Vi glæder os til at spille sange fra vores nye album Ring—i—Ring blandet med bagkataloget. Og så glæder vi os til at synge fællessang med vores publikum, at hylde fællesskabet og at turde give slip for en stund og forsvinde sammen ind i Nephew-land”. 

AQUA

AQUA SOMMERTOUR

AQUA indtager endnu engang de danske festivalscener i sommeren 2019

Vores allesammens 90’er-favoritter, AQUA, der består af René Dif, Søren Rasted og den norske sangerinde Lene Nystrøm, har siden deres gennembrud i 97’ været kendt på international plan for deres utallige eurodance hits, der bl.a. tæller numre som ’Barbie Girl’, ’Doctor Jones’, ’Turn Back Time’, ’My Mamma Said’ og ’Back To The 80’s’. Med deres finurlige samt farverige musikalske og visuelle stil har de cementeret sig selv på den internationale musikscene, og gjort AQUA til det bedst sælgende danske band til dato.

AQUA har været meget igennem siden deres gennembrud for 20 år siden, herunder opløsning, comeback og mandfald, men de står i dag stærkere end nogensinde før, og de er om nogen mestre i at levere en festlig, hitspækket og uforglemmelig livoplevelse.

Så glæd dig til sommer, hvor AQUA tager dig tilbage til 90’erne, og sætter festen i gang på de danske festivaler!

 

GNAGS

 GNAGS sommeren 2019 vil præsentere GNAGS i et helt nyt show. Med alle klassikerne i nye rammer. 

GNAGS hylder den menneskelige fantasi, og slipper den MAX-fri. I selskab med den kunstige intelligens. 

Der skal for alvor fyres energi af, rystes på hovedet og råbes i kor. Alt det, vi gør af glæde ved at gøre det! 

Glæd jer også til nye GNAGS-sange i starten af 2019 

Jacob Dinesen

Jacob Dinesen | Tour | 2019

De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister – med en kæmpe fanskare til følge.

100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København samt få festival shows sommeren over.

Men i 2019 er Jacob og hans band igen ude på de danske festivaler og open air scener.
Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger på de danske scener landet over.

THE MINDS OF 99

The Minds of 99 er et af de mest fremtrædende og anmelderroste danske rockbands lige nu. På bare fire år har de udgivet to albums, vundet de mest prestigefyldte musikpriser, åbnet Orange scene og spillet på samtlige af de største danske festivaler. 

Da ’The Minds of 99’ åbnede Orange Scene efter kun at have udgivet et album, blev koncerten anmeldt som en af de bedste åbninger i 20 år. Der er ingen tvivl om, at ’The Minds of 99’ på rekordtid har cementeret sig som et yderst fænomenalt liveband med udsolgte Danmarksture og 5-stjernede anmeldelser. De har vundet flere DMA-priser, Gaffa-priser, Steppeulven og været nomineret til ’P3-Guld prisen’, og flere af deres numre har været ’P3’s Uundgåelige’.

’The Minds of 99’ som også er titlen på deres første album udgav de i 2014 med hitsinglerne ’Det Er Knud Som Er Død’ og ’Et Barn Af Min Tid’. ’Liber’ er titlen på bandets andet album som de udgav i 2015, hvor de optrådte med to numre til ’P3-Guld Prisen’ og var nomineret til den prestigefyldte pris. Albummet fik stjerneanmeldelser bl.a. fra Politiken, der gav den seks hjerter og skrev ”Årets danske rockalbum stirrer tiden i øjnene og byder sin generation op til dans”. I efteråret 2017 overrasker ’The Minds of 99’ med at lukke P3 Guld med den nye single ’I’m Gonna Die’ og efterfølgende udgivelsen af fem numre fra deres kommende plade ’Solkongen’. Den blev betitlet ’Solkongen Del 1’ og blev igen modtaget med flotte anmeldelser. Både Gaffa og Politiken gav den fem ud af seks stjerner og Politiken skrev: ” The Minds of 99 har set nærmere på verden. I fem forrygende sange må de konstatere: Den hænger ikke sammen længere” De startede 2018 op med en stor performance på Drs sportsgalla, hvor de hyldede alle de danske sportsstjerner.

Rasmus Bjerg (John Mogensen)

Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, musikken og historien

 ”JOHN” tager på Danmarksturné og inviterer nye og gamle rullesten med til fest

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående –
ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama
”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve
Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort
alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.

Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen.
Rasmus Bjerg drager på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede
konge i selskab med hans fantastiske 8-mands orkester.

Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og
et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og
festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af
initiativtagerne til koncertrækken. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt,
for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”,
siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som
”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag.
Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden
og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”,
siger Rasmus Bjerg tilføjer. ”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger,
men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter
til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan
synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet.
Og det er da ret fantastisk!”.

Christopher

Efter et års pause træder et af Danmarks allerstørste liveartister tilbage i rampelyset!

”Fans i krise: Christopher forsvundet”. Sådan lød overskrifterne fra flere danske
medier tidligere på året. Og med fuldstændig radiotavshed på alle hans
sociale kanaler i de seneste seks måneder, kunne det måske også virker sådan.

Men det var heldigvis ikke tilfældet. Efter et års pause var hitmageren pludselig
tilbage med singlen ”Bad”, som gik direkte i top 20 på Spotify, hvor den blev
liggende de næste mange uger. Kort efter fulgte up-tempo singlen ”Monogamy”,
som strøg direkte til tops den kinesiske musiktjeneste QC Music.
Nu i Christopher aktuel med singlen ”Irony”, som mange af hans fans allerede
kender indgående, efter Christopher introducerede den i løbet af sommers koncerter.

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin
– har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af landets største
popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet,
særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Udover de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på de
skrå brædder i både ind- og udland, og til efteråret drager Christopher endnu engang
ud på de danske landeveje, hvor han besøger 10 byer på tværs af landet.

BENAL

BENAL SOMMER 2019

Efter Benal vandt P3 Guld prisen i 2017 er der sket meget for den Københavnske hiphop-duo.

Et væld af udsolgte koncerter, fantastiske anmeldelser og senest deres brag af en koncert på Roskilde Festival 2018, der medførte 6 ud af 6 stjerner i Gaffa med citater som “Den bedste hiphop koncert jeg har set til dato”.

Benal surprise-udgav d. 2. november 2018 deres 3. studiealbum, ‘Benjamin og Albert’, der røg direkte ind som nr. 2 på den danske album-hitliste.

Man ved aldrig helt hvor man har Benal, men rygterne vil vide at 2019 bliver året hvor bandet kysser dit blege ansigt lige direkte midt på næsen, i en form for french-nose-kiss med henblik på, at du skal føle stimulans og glæde.

Som Benjamin Hav, gruppens rapper, siger: “Det bliver den bedste sommer i dit liv hvis du lader være med at dumme dig igen”.  “Jeg lover jeg ikke dummer mig, hvis du lover at du ikke dummer dig”, siger Benjamin inden han kærtegner Albert, duoens producer, blidt på skulderen. “Nu bli’r det fandme sommer dit svin”.

Fool

FOOLs sidste single ’Outcast’ er blevet spillet hyppigt i radioen de sidste
4 måneder og peakede med en flot placering på den danske
Top 50 chart på Spotify. Nu følger duoen op på den sidste
singles succes med et nyt og energisk nummer med en tilhørende flot og
psykedelisk video. 

FOOL sluttede 2017 af med at spille deres første koncert på et
udsolgt Ideal Bar i København. Her kunne de fremmødte høre deres nye single
’Strapped’ for første gang. Siden er det blevet til en top 3 placering på Spotify,
og sangen bliver spiller i højeste rotation på DR P3. FOOL siger selv om singlen;
“Vi synes den lyder som hvis Mozart sad på en caribisk ø i stormvejr”.
Sangen handler om, at folk skal slukke telefonen og komme ud og leve livet.

”’Strapped’ handler bl.a. om når teknologien overtager hverdagen.
Det kan være når man sidder i toget på vej til arbejdet og det går op for én,
at man har glemt sin telefon derhjemme. I det øjeblik, bliver man pludselig
opmærksom på hvor mange mennesker, der er låst til deres telefoner.
Vi opfordrer folk til at komme ud og møde mennesker i den virkelige verden,
i stedet for at drukne i den virtuelle verden på sofaen.
For ellers ender man med at blive ensom og understimuleret

“Turn off your phone and turn up your life”.

AÐRIAN og JABS mødte hinanden første gang igennem en fælles ven og
et års tid efter startede det musikalske samarbejde.
Imellem sig har de alle redskaber, der skal til for at lave noget virkeligt godt.
AÐRIAN er den yngre, energiske og umiddelbare og JABS er den erfarne,
lunefulde og eftertænksomme.

Wafande & Shaka Loveless

SHAKA & WAFANDE PÅ FÆLLES SOMMER TOUR
Der kan ikke herske nogen tvivl om at der er tale om to af Danmarks allerstærkeste liveartister
når Shaka & Wafande til sommer tager sammen på tour.
Begge artister har siden deres respektive gennembrud knoklet,
svedt og danset hits ud i alle afkroge af landet.
I en regn af de elskede sange som
”Gi´Mig Et Smil”, ”Tomgang”,”2 Mod Verden” og ”Uartig”
blandet med helt ny musik kommer det, med garanti mest energiske show,
til at blive en kæmpe fest.
Med Shaka & Wafande sammen på scenen tegner sommeren 2019
til at kunne blive endnu varmere end i 2018.

Citybois

Den danske popduo Citybois har med Charme, Selvtillid og hits
taget hele Danmark med storm, siden deres debutudspil What Bois About To
Udkom tilbage i december 2015.
De har spillet utallige koncerter i hver en afkrog af landet blevet hædret
med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne,
og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene

Anthon Edwards og Thor Farlov har opnået stor success på meget kort tid,
og er i dag landskendte pga. deres charmerende personligheder og
mange pophits som “Pool”, “Bedre End Rihanna”, Dum Som Mig”,
“Under 18” og “Purple light”.

Mads & André Tryller

“Vi håber i er klar på at blive snydt, når Mads & André fra Danmark har
Talent kommer og underholder med trylleri!

De har lovet at tage deres bedste materiale med og i vil derfor kunne
opleve trylleri som aldrig før!
Så hvis i kan li’ at blive snydt, må i IKKE gå glip af denne fede
oplevelse!

Ud over at kunne opleve Mads & André optræde på scenen, vil i også kunne
møde dem rundt omkring på pladsen hvor de vil snyde jer helt tæt på! Så
hvis i vil se et trick, have en autograf eller måske bare sige hej, så
er de klar på pladsen alle dage!

Tro os når vi siger at i IKKE kan undgå at se dem ;-)”

MGP19

Her skal vi møde følgende:

Alma Sophie

Astrid

Lisa & Xenia

Olivia

Gurli Gris

En ny og stor produktion med den verdens kendte Grise familie ”Peppa Pig” ser nu

dagens lys i Danmark. For I samarbejde med Entertainment One, England er det

lykkedes Nordic Event Company at få licens og eneret på et af verdens mest kendte

børnebrands i hele Skandinavien.

Det er intet mindre end en sensation, når de 2 elskede figurer, Gurli og Gustav Gris

nu skal rundt i hele landet, for at gøre deres entre på div. scener.

Gurli Gris er et utroligt populært børne tv-program som kan ses på flere Tv-kanaler i

Norden, bl.a. på DR TV i Ramasjang, Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon

og Netflix, kan Gurli Gris opleves, og på alle kanaler ligger serien i toppen af hitlisten,

når det gælder pre-school børneprogrammer.

Når Gurli og Gustav Gris optræder er det i 100 % børnehøjde, med en flot produktion,

med et stort bagtæpper, intro speak og musik som børene kender fra Tv, og ca. en

halv time inden showet starter, går nedtællingen i gang.

Der er lagt op til et forrygende børneshow med en børne konferencier, som med

sikker hånd styrer publikum sikkert igennem hele eventet, med både sang, musik og

sjove konkurrencer, hvor der bl.a. kan vindes originale Gurli og Gustav Gris bamser.

Efter showet får børnene mulighed for at komme helt tæt på deres idoler og hilse på

både Gurli og Gustav Gris, og tager du kamera med, så kan du tage billeder sammen

med dem begge. Udover dette uddeles der også fankort med både Gurli og Gustav på,

ud til alle børn.

Så mød op til denne enestående begivenhed, og mød Gurli og Gustav Gris, det bliver

garanteret en sjovt og anderledes dag, som du sent vil glemme.

BØRN to be wild

Det nye show ”Fars Weekend” er et best of BØRN TO BE WILD (og vores gamle navn AB/CD).

4 navnkundige shows er det blevet til:

”Børn kan ikke forstå rockmusik”

”Rockmusikkens Historie – 100 år på 1 time”

”The Rockshow”

”The Snow Must Go On”.

Vi tager det bedste fra de 4 shows + nyt bonusmateriale og samler det i det nye show

Missionen

Vores mission har de sidste 12 år været at spolere den klassiske musikopdragelse, at mors

vinkælder blev beklædt med æggebakker, så der kunne spilles rigtig rockmusik for rigtige børn,

men ikke mindst at børn og voksne fik mulighed for at opleve musikunderholdning sammen.

Børn og voksne aktiveres og børnene kommer på scenen og prøver vores instrumenter.

Vi sender altid på mindst to kanaler – og det er ganske vigtigt: Hvis der er noget børn elsker, så

er det at se deres forældre ha’ det sjovt. Det modsatte er straks værre. Er der noget mere

irriterende en glade børn? De vil bare have mere og mere…

Hvad er en ”fars weekend”?

Den er fuldkommen lige så grænseløs som hjemme hos mor; man må bare ikke sige det til

nogen. Måske har far og mor en 7/7, 9/5, 24/7 eller måske endda en 364/1-ordning. I

sidstnævnte tilfælde slipper i det mindste en af forældrene for at blive forstyrret i at gå på

arbejde, løbe marathon eller tælle penge. I sidste ende er børn jo mega-irriterende og enormt

forstyrrende, men er der noget bedre end en far med dårlig samvittighed? Man må ALT: Spille

PS4 til klokken 3 om natten, drikke 2 liter cola, se film ad libitum, indtage uanede mængder

McDonalds… og når far så endelig kommer hjem fra sin nye kæreste, er det blevet søndag, og

man afleveres hos mor, der heller ikke har tid.

Børn to be wild er et underholdende rigtigt rockshow, hvor både børn og voksne synger, danser,

får et (billigt) grin, spiller på musikernes instrumenter og får en fornemmelse af hvad rockmusik

er. Hos os hedder den 365/365 – der er børn alle vegne altid, og heldigvis for det.

Cirkus Skattejagt

Danmarks disco darling Rebekka Bjerre, der har vundet DM i diversedansearter, og tryllekunstner & entertainer Mikkel Rugholm, som er vinder af talentkonkurrencen “MAGIC KID” i Cirkusland, træder sammen i manegen og indleder med en 20 minutters cirkusforestilling, hvorefter alle børninviteres til at deltage i en sjov cirkus workshop fuld af jonglørnumre,akrobatik, linedans, klovnerier og hemmelige trylletricks.

 

Rebekka og Mikkel medbringer alle de sjove og farverigecirkusrekvisitter, som de sammen med børnene på 1 time forvandler til en festlig og sjov cirkusforestilling i jagten mod den ypperste cirkusskat: Et stående bifald!

 

Børnene bliver involveret på en lærerig og pædagogisk måde, og når forestillingen er slut, går alle børn hjem med en glad, lille cirkusartist i maven.

Sebastian Klein

 Sebastian kombinerer gøgl, zoologi, musik og komik, mens han strør om sig med ustyrligt morsomme numre til glæde og morskab for både børn og voksne. Og jo, der vil også være farlige dyr! 

Der er garanti for 100 % god underholdning hele showet igennem, og de voksne må også finde sig i at vride sig af grin undervejs!

Anna Spejlæg

Anna spejlæg har en sangkuffert fyldt med sange, som hun selv har skrevet.

I Anna´s musikorkester ved de aldrig hvad de skal spille, for det bestemmer

sangkufferten nemlig selv. Publikum skal være med til at trække i kufferten og

Anna Spejlæg skal tit bruge nogle frivillige til noget sjovt.

Når Anna Spejlæg og hendes musikorkester kommer på besøg, så skal publikum

være med til at synge, gætte sjove lyde og bevæge sig til musikken.

Anna spejlæg fortæller historier og stiller spørgsmål til publikum undervejs.

Der skal leges superhelte og køres i bil til USA. Og hvem ved noget om jorden og

solen? Anna spejlæg elsker at danse og fjolle og det kan hun ikke gøre alene.

Postmand Per

Og så skal posten ud….

Paw Patrole

Billedet siger mere end 1000 ord, så glæd jer….

Alexander Oscar

Alexander Oscar har med blot fire singler bag sig allerede opnået
imponerende resultater og markeret sig som en af morgendagens
helt store stjerner på den danske musikscene.
Han har opnået mere end de fleste 20-årige musikere tør drømme om,
og de flotte resultater bygger på blot to singler –
’Ocean View’ fra 2017 og ’Number’ fra februar 2018, der i en lang periode
var det mest spillede danske nummer i radioen, har mere end 15 millioner streams,
gået guld i Danmark og lå nummer ét på den danske Shazam-hitliste.
Også uden for landets grænser, er der bud efter det unge stjerneskud, blandt andet Epic Records,
i Tyskland og Columbia i Frankrig. Med 4 stjerner fra
GAFFA vidnede hans optræden på SPOT 2018 om en sand popstjerne med
international lyd. Alexanders stærke vokal og charme tager publikum med storm,
når hans fængende sangtekster strømmer ud over scenekanten.

Birthe Kjær & Feel Good Band

Birthe Kjær turnerer også i 2019 med sit store, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe,
3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg.
Ronnie er et kendt ansigt på DK4´s “Fællessang i Mariehaven”.
Birthe Kjær & Feel Good Band´s show har stor succes på sommerens mange festivaler,
og er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.
Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band
scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”,
gummibåde og klapsalver.
Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som
“Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz”
– alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de også Byen rød.
Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`
er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.
Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”,
som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night”, ”For once in my life” “Slow boat to China”.
Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ”My way”,
hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere.
I efteråret i 2015 udgav Birthe Kjær sit nye pop-album “Lige fra hjertet”,
med sange som “Sku´vi ikke lave lidt ballade”, “Achy breaky heart” og
“Du betyder alt for mig”. Sidste sang i duet med Bobo Moreno.

Annika Aakjær

Annika Aakjær, har gjort sig positivt bemærket i dette års toppen af poppen.

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med
sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes
vittige betragtninger fra hendes liv. Når efterårets one-woman-show “Enebarn”
er overstået tager Annika sit dejlige popband under armen for at spille
det bedste fra hendes albums og toppen af poppen, samt helt ny musik.
Annika Aakjær har udgivet 3 albums og har medvirket i teater succes’erne
‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i
filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner’.

SØMÆNDENE

Sømændene 2019 Tour

Sømændene har krydset 15 år sammen, men de færreste vil påstå, at energiniveauet er faldet siden den spæde start på Sydsjælland i begyndelsen

af 00’erne. Sømændenes show har trukket fulde huse på spillesteder og lokket festivalgængere ud af teltene og op på tæerne på landets største

festivaler og scener i adskillige år.

Det er netop live at de 9 sømænd føler sig hjemme, understreger Orlogskaptajnen, Søren Bredahl: ”Vi lever jo nok alle lidt for at komme på

græs hvert forår. Der er ikke noget, der slår fornemmelsen af at stå over for 10.000 mennesker, der alle råber drik, drik, drik.”

Men det er ikke kun live, Sømændene har haft succes. Udover en platinplade for albummet ”Søforklaringer” og en DMA for årets folk-navn i 2013, fik

Sømændene et radiogennembrud i 2016 med sangen, ”Kommer hjem igen”, der i løbet af sommeren blev flittigt spillet. Gasten, Jesper Hoff-Clausen,

udtaler: ”Det er spændende, at vores eget materiale kan slå igennem i radioen. Jeg synes vi har fundet ind til noget rigtigt i Kommer hjem igen. Det

giver det hele en ekstra dimension at spille en sang live som folk kender fra radioen og kan synge med på.”

Sømændene vil være at finde på festivaler, byfester og spillesteder i det ganske land. Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og find en scene

nær dig, hvor du kan skåle og feste med Sømændene.

Nicklas Sahl

Den 6. april 2018 udsendte Nicklas Sahl debutsinglen “HERO”, og siden da er det kun gået én vej for det unge stjerneskud.

Singlen strøg direkte ind som #1 på Spotify’s viral chart, blev udvalgt som P3s Uundgåelige, og inden der var gået en uge, havde Alex Vargas inviteret Nicklas med som special guest på hans Danmarkstourné.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole.

Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

I løbet af 2018 følger flere singler samt en EP, og der udover vil man også komme til opleve ham live flere gange senere på året.

Dj Aligator

1.Han brændte 180 CD’er og sendte dem til alle Danske Dj’s da ingen pladeselskaber
troede på hans sang “The Whistle Song” tilbage i år 2000.

2.Whistle song endte med at blive det meste solgte single i DK og i EMI’s historie i år
2000 og endte på første pladsen både i DK, Sverige, Norge og finland på engang.

3. 32 andre lande fulgte derefter hvor resultatet blev til 15 #1 placering, 12 top 3 placering
og 5 top 10 placering rundt i verden.

4.Han har optrådt på det legendariske musik program “TOP OF THE POPS” i England
som en af de få danske kunstner sammen med Britney Spears, Enrique Iglesias & Pink.

5.Han solgte 100.000 singler alene, den første dag af hans første single “The Whistle
Song” i England.

6.Han har solgt over 6 millioner singler og har været med på mere end 14 millioner
opsamling CDér.

7.Han har optrådt i mere end 40 lande.

8.Han er vinderen af prisen “THE BEST DJ OF THE YEAR” til “Big Apple Music Awards” i
New York (U.S.A). Det er første gang nogensinde, hvor en dansk Dj bliver nomineret og
oven I købet, vinder prisen.

9.Han har bl.a. remixet: “Medina”, “Ozone”, “Inna”, “Safri Duo”, “Infernal” og sidst men
ikke mindst Rihanna’s hit single “Only Girl In The World”.

10.Hans sidste single udgivelse “The Perfect Match” er blivet supported og spillet af
selveste “Armin Van Buuren”.

11.Han er p.t. aktuel med 3 nye singler “Fist Pump”, ”Heaven Is Calling” og ”Put your
lights Up..

Malte Ebert

Debutsinglen ”Rather Be” var startskuddet til Malte Eberts musikkarriere
under eget navn og har allerede nu flere end 4,5 millioner afspilninger på tværs af
alle musiktjenester.
”All The Time” er den seneste single fra sangeren.
Den fortæller historien om kærlighed og hjertesorg. Med poppede toner
hiver han os ind i et legende univers med både dybde og detaljer for øret.
Gulddreng er gemt væk, og en langt mere åben og sårbar Malte Ebert er klar
til at tage hans plads. Han fortryder dog ikke sit alter ego, der har banet vejen frem til,
at han nu kan udgive musik i eget navn. Frem for modeller og champagne kan
publikum forvente en mere seriøs sanger, som ikke længere gemmer sig bag en facade.

Malte er en 23-årig dreng fra Vejle, der stadig har den samme drøm om at lave musik.
Som han selv udtaler: ”På mange måder er jeg en diametral modsætning af Gulddreng.
Jeg er vokset op i en lille landsby, hvor alle kender hinanden, og ingen går med
guldkæder eller sprøjter med champagne efter hinanden.”

Infernal

Lina Rafn og Paw Lagermann er med deres selvskabte partymonster Infernal, en af de mest konsistente og dynamiske duoer i den danske musikbranche. Med hits som blandt andet ”From Paris To Berlin” og ”Kalinka”, leverer duoen shows som er sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk ind og river dem rundt.

Paw og Lina har stået trofast foran scenen siden 1997, og har siden været insisterende uafviselige med mere end 26 single udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits.

KATO

KATO

I 2007 indspillede KATO sit første nr. 1 hit i Danmark, “My House”. Selvom han startede på toppen

af hitlisterne, havde han ingen idé om hvilken rejse han havde indledt. Siden da har KATOs

udgivelser sammenlagt opnået mere end 40 guld- og platincertificeringer og han er blevet tildelt 10

priser fra Danish Deejay Awards, 3 GAFFA statuetter, 1 Zulu award, samt 1 statuette fra Danish

Music Awards.

Det første singleudspil “Turn The Lights Off”, opnåede flotte resultater i Skandinavien, med

placeringer som #2 på den skandinaviske clubchart, samt #4 på den svenske airplay-chart.

Herefter spredte singlen sig hele vejen til Rusland, hvor den entrerede både airplay- og

clubcharten som #1. Grundet den massive succes i Skandinavien og Østeuropa fik KATO herefter

opmærksomhed fra Universal Music i Tyskland som signede og udgav singlen, med en Top-20

placering på den tyske DJ-chart til følge.

KATOs debutalbum “Discolized” indeholdt flere store lokale hits, som bl.a. ”Hey Shorty” og ”Desert

Walk”; Sange som banede vejen for optrædener på de største danske festivaler, hvilket gjorde

ham til den første DJ-headliner i dansk musikhistorie.

Filosofien og styrken i KATOs musik har altid været at kombinere genrer, men med et ekstremt

fokus på det kommercielle potentiale og en nysgerrighed for at opdage udviklende trends i

musikken. Opskriften har holdt multitalentet siddende på toppen af den danske klubtrone fra

begyndelsen af karrieren, som DJ, kunstner, producer og remixer. Da det gik vildest for sig i 2012,

var KATO på den ene eller anden måde involveret i mindst ét dansk #1 hit i måneden.

I foråret 2013 udgav KATO sit 2. soloalbum “Behind Closed Doors”, hvilket som forventet var

pakket med feature artister. Barren blev sat endnu højere end på debutalbummet, hvilket

afspejledes på listen af stjerner fra Danmark, Sverige og USA, som omfattede bl.a. Snoop Dogg,

Shontelle og Kurupt, samt danske Bent Fabricius-Bjerre.

Hit-singlerne “Never Let You Go”, “Klapper Af Den”, “Alive”, “Danmark” og “I’m In Love” opnåede

alle guld- eller platincertificeringer i Danmark. Med disse cementerede KATO sin status, og

etablerede sig som en af tidens største danske stjerner.

Ved siden af den store udgivelsesmæssige succes, er KATO også uden sammenligning, den mest

banebrydende og nytænkende forgangsmand, for hele DJ-genren i Danmark. Ud over at headline

på danske festivaler som Smukfest, Skive Festival og Grøn Koncert, blev KATO den første danske

DJ som headlinede sin egen indendørs turné i 2011. Siden da har KATO headlinet 2 nationale

indendørs tours.

I efteråret 2013 blev KATO signet internationalt hos Warner Music, som udgav singlen ”Dimitto

(Let Go)” i 23 europæiske lande. En single som skabte et lille stykke musik- og mediehistorie i

Danmark, da den tilhørende musikvideo blev den første og sidste, som nogensinde vil blive skudt

på toppen af Storebæltsbroen.

I 2014 udgav KATO de 2 dansksprogede singler “Ejer Det” og “Dumt På Dig”, som opnåede hhv.

platin- og dobbelt platincertificering i Danmark.

I sommeren 2015 udkom det engelsksprogede album “NOW”, som bl.a. featurede den danske

popstjerne Mads Langer, samt gav genvalg til legenderne Snoop Dogg & Kurupt. Den

internationale satsning på albummet resulterede i en pladekontrakt med label giganterne Virgin

Records (UK) og Republic Records (US).

Under forberedelsen af den internationale single udsendte KATO singlerne “Bitches & Booze”, og

“Live It Up”, til sit danske publikum.

I foråret 2017 blev den internationale single “Show You Love” udgivet med den amerikanske

superstjerne Hailee Steinfeld og den engelske hitproducer Sigala. Singlen blev premieret på BBC

Radio 1 og tilbragte flere uger som #1 på den officielle engelske Upfront Club Chart, samt på

samme position på Commercial Pop Club Chart.

Til dato har “Show You Love” genereret mere end 70 millioner streams og solgt mere end 450.000

singler, på tværs af alle salgs- og platforme samt modtaget massiv airplay verden over. Singlen

har opnået en sølv-certificering i England for 200.000 solgte downloads.

KATO vendte også tilbage til remixarbejdet i 2017. I første omgang med et remix af debutsinglen

“The Weekend”, fra det svenske club-act ‘This Diamond Life’, samt med et edit af singlen “Deja

Vu” fra den dansk/engelske producer-duo ‘Million Dollar Weekends’.

KATOs seneste single “Motions” blev udgivet d. 15. juni på Me, Myself & ! i Danmark, samt af

Universal Music i Sverige, for resten af Norden.

Ny single forventes udgivet i begyndelsen af 2019.

Sko / Torp

Det populære band fejrer 30 års jubilæum ved at se frem på den kommende turné,
som byder på masser af nyt… og naturligvis det bedste af det gamle.
Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er
hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del
at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er
Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere
rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem. De kan fejre 30 års
jubilæum sammen, og det gør de med en helt ny samling sange, der udkommer i
November 2018 på albummet #skotorp7.

Det er bandets syvende album i alt og det første siden Afterhours fra 2016.
”Det kommende album er lidt noget andet end de seneste plader, vi har udgivet.
Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt.
Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade
på nogle måder om vores første,” afslører Søren Sko og sætter ord som
”frisk”, ”moderne” og ”lettere dansant” på pladen.

Sammenligningen med debuten vil formentlig blive godt modtaget af de
tusinder af danskere, som hvert år oplever bandet på en af landets
små som store scener. Mange har været med fra starten i 1990,
hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet
On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer
satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

Salgsrekorden er siden blevet slået, men albummets sange er
uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. Get Ready, Loser’s Game
og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i
den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer
med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som
Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage,
og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?”

Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp.
De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange,
men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at
præsentere noget nyt, og på den kommende turné glæder de sig særligt
til at spille nogle af sangene fra #skotorp7, som de har indspillet hen over
sommeren 2018. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko’s fortolkninger
fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen.
På turneen i jubilæumsåret bliver Sko/Torp som altid flankeret af guitaristen
Morten Woods, som i øvrigt kan fejre sit 20 års jubilæum med Søren Sko.
Med andre ord er der nok at fejre for Sko/Torp, som føler, at de har lagt i ovnen
til noget stort og særligt i 2019.

Hjalmer

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer.Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden”i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’. Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler ´Dig & Mig´ og ´Lige Nu´. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify, har Hjalmer hurtigt markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer herhjemme.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Ifølge ham selv

er musikken Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken”.På scenen er den unge sangskriver blevet rost for sit nærvær og publikumstække. Begge dele kan opleves til foråret, når Hjalmer igen drager ud på en omfattende Danmarksturne, hvor han besøger 14 danske byer på tværs af landet.

 

MLTR

MLTR har igennem de seneste 10 år genopdaget sig selv og sit danske publikum ved en massiv turnévirksomhed på mindre og større spillesteder i Danmark, hvor MLTR har spillet akustiske og halv-akustiske koncerter for et stadig større publikum. De mange succesfulde indendørs-koncerter i Danmark har givet MLTR lyst til at dedikere en hel sommerperiode til at vende tilbage til de mange alsidige udendørskoncerter i Danmark på festivaler, byfester osv. Derfor er MLTRs sædvanlige udlands-aktiviteter lagt på hylden i sommeren 2019, hvor bandet vil drage ud i det danske sommerland og besøge så mange forskellige danske byer, landsbyer, havne og pløjemarker som muligt. 

MLTR vil levere en række sommerkoncerter med et eneste formål; at underholde og sprede glæde hos publikum. MLTR vil levere alle de største hits, samt andre perler fra bandets lange karriere, heriblandt fra bandets seneste album STILL, som udkom i 2018. 

Gilli

I de seneste to år, har Gilli domineret toppen af de Danske hitlister.
I november sidste år, var han nomineret hele ni gange ved Danish Music Awarrds,
hvor han tog tre priser hjem for Årets Danske Udgivelse, Årets Solist og Årets Sangskriver.

Med langt over 100 millioner Spotify streams alene og en
umiskendelig signatur formår Gilli gang på gang lægge afstand til konkurrenterne –
senest med hitsinglerne Oui, Su Casa feat. Kesi og Langsom, der på sædvanlig vis
kombinerer ord fra varmere himmelstrøg med urban slang og den danske rappers
egen eftertænksomhed, tilsat Hennedubs sikre og iørefaldende produktion.

BRO

 Bag kunstner-navnet Bro står Kevin Andreasen fra Rødovre og som Kevin siger ….. 

”Jeg lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og for lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker. Alt dette er gået i opfyldelse, på grund af hårdt arbejde, team-work, en masse gode hoveder, mine venner, veninder, pladeselskab og alle mine fans. 

Jeg oplever mange folk der siger “Husk nu at nyd hvert sekund”. “Glem aldrig dine rødder”. “Husk hvor du kommer fra”. Og på en måde giver jeg folk ret, men alligevel ikke. Synes ikke der er tid nok til at nyde hvert sekund, for alting går virkelig korrupt stærkt! Altså sygt stærkt! Jeg vil selvfølgelig aldrig glemme hvor jeg kommer fra, men har heller ikke tid til de ting jeg havde før i tiden! 

Nummeret lå no. 1 på iTunes selv 3 mdr. efter udgivelse ….. og har siden solgt og streamet mere end 15 mill. afspilninger på diverse medier. 

Singlen er siden fulgt op en heftig tour i 2017 bl.a. på Grøn Koncert og udgivelsen af singlerne ”Mi Amour” (sammen med Ftr), ”Har du Glemt”, ”Er nettet nede” (med den fede video) og sidst nu i 2018 titelsangen til Paradise Hotel 2018 ”Sydpå”. 

”Sydpå” har den første uge allerede streamet 1 mill. og toppet hitlisterne (Spotify no. 1 / You-see no. 1 / iTunes no. 1) og med yderligere 3 mdrs. TV3-udsendelse af Paradise Hotel er der lagt op til meget mere ”Sydpå”. 

Patrick Dorgan

Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som ’On The Way Down’ og ’Marilyn’, blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet ’Painkillers’. 

Dorgan’s musik og powerfulde stemme har allerede taget ham landet rundt på spillesteder, festivaler samt Grøn Koncert, og 2019 byder selvfølgelig også på flere koncerter. 

Queen Machine

QUEEN MACHINE – LIVE 2019

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og i foråret 2019 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine igen drager på turné. Der bliver helt sikkert rift om billetterne til denne episke koncertoplevelse.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love…Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet – en rejse, der foreløbigt kulminerede i august 2018, da bandet indtog Bøgescenerne under SMUKFEST 2018. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

 

Askling

 ”Hendes silkebløde og overlegne vokal tager dig igennem et elektronisk pop-univers, drevet af feminin styrke. Vi var vidne til en ung artist med et åbenlyst talent. Vi mærkede sårbarheden hvilket skærpede nysgerrigheden, og som koncerten skred frem, blev talentet mere og mere tydeligt. Vi lægger vægt på det vokale overskud og de allerede nu velproducerede tracks. Der er stort talent – Det er åbenlyst”. 

Askling udsendte sin første single ”Missing you” i november 2017, og er pt. aktuel med fire singleudspil, hvor især ”It’s you” har gjort sig godt bemærket med over 4,3 millioner streams alene på Spotify. 

2019 byder på 3 nye singleudspil, hvoraf første release forventes til marts. 

Askling er også godt repræsenteret på de sociale medier, hvor hun allerede har opnået mere end 17.000 følgere på Facebook og samtidig er godt repræsenteret på Instagram. 

Hendes seneste singleudspil ”So Precious” har rundet vej til radiostationerne, hvor den bl.a. er i rotation på P3, P7 mix, Radio ABC, Radio Silkeborg, Radio Solo, Radio Sydhavsøerne, Vox Pop Radio (Færøerne), m.fl. 

Sangen blev også addet på officielle spotify lister i 8 forskellige lande og blev placeret på Apple Music ”Best Music of the week” liste. 

Pernille Rosendahl

Efter en fuldkommen udsolgt Danmarkstour, drager Pernille Rosendahl på sin første sommertour nogensinde. 

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig – karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Ikke alene står hun med en perlerække af pophits, flere hundrede tusinde solgte album som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber.

Pernille Rosendahl er aktuel i musikprogrammet ”Toppen af Poppen” og har allerede høstet de danske TV-seeres anerkendelse og kærlighed for hendes optrædener og fortolkninger af de øvrige deltageres sange.

Både i det aktuelle ”Toppen af Poppen” og i gennem hele Pernille Rosendahls succesfulde karriere står klart, at hendes kunstneriske metier er at ramme publikum lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst og efterlader allerstørst indtryk.

Med et sådant nærvær tager sangerinden publikum med på en rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers ført an af den signifikante stemme, som kun tilhører Pernille Rosendahl.

 

666

 90s legends 666 return with full-power comeback ”Exit The Arena” 

A major force in the latter half of the ‘90s, German duo 666 finally return with a bang after a lengthy hiatus. It’s been well worth the wait, with their mighty anthem EXIT THE ARENA the first fruit of their renewed partnership. 

In the nineties, 666 scored chart hits across the globe with catchy tracks like D.E.V.I.L. and ALARMA!, with Gold and Platinum sales certifications in several territories such as France, Korea and Scandinavia. They also spent 112 weeks in the Canadian Sales Charts with PARADOXX. Their infectious blend of hard trance and Euro techno with unforgettable vocal hooks made them a huge success across the world. 

EXIT THE ARENA boldly fuses their classic sounds of yesteryear with some contemporary aesthetics. The commanding vocal rises over an infectious electro synth hook and on-beat claps, before a thumping kick and bass tandem hammers into action with enormous, darkly-tinged trance chords. The breakdown brings a euphoric contrast which continues into the next section, and a huge build/break elevates the track into a stadium-sized monster. The duo step into their VINYLSHAKERZ alter ego for the Thrustmode Cut version, with a more groovy, tough house feel to the track but pared with an even more gargantuan build-up. 

666 

Humleridderne

 Humleridderne blev dannet i 1987 i Tårnby Amager og bestod af Dan Holmfjord, Jimmi Sommer og Daniel Herfort-Bruun. Gruppen fik især succes i midt-halvfemserne i kølvandet på den bølge af dansk rapmusik som bl.a. MC Einar, Rockers By Choice og Øst-kyst Hustlers havde stået i spidsen for, og deres første album var da også delvist produceret af Chief 1 fra RBC. 

Humleridderne kom vidt omkring og bidrog bl.a. i 1996 med “Røvervisen” på Åh Abe-CD’en Hej Frede 1996. 

Humleridderne blev hurtigt en af Danmarks mest succesrige rapgrupper og fik tilmed prisen som “Årets nye danske navn” ved Danish Music Awards i 1997 for deres første album Jeg Gi’r En Omgang Hvis Du Gi’r To!!, som bl.a. indeholdt hittet “Malerhjerne”. 

Det solgte næsten 100.000 eksemplarer. Senere i 1997 udsendte gruppen deres andet album, En Genial Gaveidé som indeholdt den samfundskritiske “Brobygningshysteri” om Øresunds-broen, samt “Operation Blå Storm” – som var Humleriddernes modtræk til tidens Smølfe-udgivelser. 

I 2003 udsendtes gruppens foreløbigt sidste album Supersky, Året efter gik Humleridderne stille og roligt på standby. Dan og Jimmi fortsatte deres malergerning, som var blevet sat på stand by i gruppens hektiske år og Daniel Herfort-Bruun gik i lære som revisor, og helligede sig familielivet. 

Humleridderne spillede “Malerhjerne” på Bøgescenen Skanderborg Festivalen i 2009 som en del af Smukkoncerten Vol. II. Og siden er det blevet til få løse optrædener gennem tiden. 

Efter den store succes på VEGA den 02.11, hvor de sammen med MC Einar fejrede årets julebryg og MC Einars 30 års jubilæum, er de originale medlem-mer klar til en sommertour i 2019 og interessen er allerede stor. 

Barcode Brothers

Pop/dance/techno bandet Barcode Brothers er tilbage igen med fuld skrue

efter manges opfordringer.

Barcode Brothers havde deres første udgivelse i 1998 og slog igennem i 1999

med singlen “Dooh Dooh” og udgav debutalbummet “Swipe Me”. Senere i 2002

kom så album nr. 2 ”BB02” med bl.a megahittet ”SMS”.

På albummet Swipe Me findes en række klassikere af store hits som har solgt

platin, hvem husker ikke udover allerede nævnte ”Dooh Dooh”, ”Flute”, ”Its a

fine day”, ”Tele”, og ”Train”.

Ud over en stor succes i Danmark har Barcode Brothers også rejst rundt i

mange lande med stor succes med deres udgivelser.

Barcode Brothers var tilbage igen i sommeren 2010, helt nøjagtigt i september

måned på scenen hos Train i Aarhus. Publikums reaktion her var mere end

fantastisk, så overvældende populære var de at tanken om et comeback ikke

var så svært at beslutte sig for. I 2016 & 2017 gik det helt over gevind da

Barcode Brothers optrådte til Vi Elsker 90’erne – nu er Barcode Brothers

varme.

Så kære publikum – fra Barcode Brothers siger vi – glæd jer for vildt – for der

er virkelig drøn på et DJ show med dans og performance – her giver de folk en

oplevelse af hvordan en fest skal være – armene over hovedet hele vejen

igennem koncerten.

Sussi og Leo

 De levende legender fra Saltum 

De sidste 13 år har Trio Sussi & Leo turneret med deres fantastiske musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, – men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor salen koger af syng-med og højt humør. Uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke, og det gør, at arrangørerne ofte bestiller dem år efter år. 

Det hele begyndte hjemme i Leos kælder, hvor Leo spillede i et band, der hed Starfighters. Efter Sussi & Leo havde mødt hinanden i skolen, blev de kærester, og Sussi blev en del af bandet. De spillede i Starfighters i et par år, inden duoen Sussi & Leo opstod. Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere, da de var 18 år gamle. Da Sussi & Leo var blot 21 begyndte de på Brøndums Hotel i Skagen. Sussi & Leo blev gift, da de var 26 på Sussis fødselsdag, og 2 år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet, og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet. I 2003 stoppede de på Skansen efter 20 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn – RITZ. I 2004 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de 3 videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker lige siden. 

I 2015 kunne både Sussi og Leo fejre 60 års fødselsdag, men alderen er kun et tal og Trio Sussi & Leo tager nu fat på de næste 45 år. Trio Sussi & Leo optræder med et nyt show hvert år og Danmark kan glæde sig til 2018 showet ”Trio Sussi & Leo – For evigt” løber af stablen. 

Dressed for Roxette

ROXETTE skrev soundtracket til de farverige 90’ere! Nu tager Danmarks bedste ROXETTE tribute band dig

med på en nostalgisk rejse tilbage til da walkman var Gud, og du spillede luftguitar på dit værelse. !

Du får lyst til at spole kassettebåndet tilbage igen og igen for at skråle med på “The Look” og “Dressed for

Success” -fuldstændig som du gjorde det, da du var teenager og Beverly Hills 90210 dikterede tøjstilen.

Så frem med hårbørsten – det musikalske lydniveau og håret er nemlig ualmindelig lækkert og højt, når

bandets syv topprofessionelle musikere leverer deres velsmurte sceneshow. !

I front som Maria Fredriksson og Per Gessle er sangerinde, Anja Møllerskov og sanger/guitarist Christian

Visti, og de bringer sammen med resten af DRESSED FOR ROXETTE dansegulvet i kog, og sørger for at du

svæver derfra på en sky af fed 90’er-eufori

Almost AC/DC

Skal du have det bedste, skal du have Almost AC/DC. Drengene fra Silkeborg har touret landet rundt siden 2011, og showet bliver større og større. Almost AC/DC har til formål at komme så tæt på de ægte AC/DC som muligt, og med ”Angus” i front, kanonerne ladt og kirkeklokken stemt må man sige; Det lykkedes. 

Med fokus på tiden med Brian Johnson som frontman lukker de 5 fyre fra Silkeborg op for alle klassikerne som Back In Black, Highway to Hell, Thunderstruck, T.N.T mf. I en sådan grad, at man skal pudse brillerne en ekstra gang, for ikke at forveksle dem med de australske rock guder. 

Siden starten i 2011 har Almost AC/DC besøgt næsten samtlige festivaler og spillesteder i Danmark, samt været på tour i lande som Polen og Tyrkiet. Med besøg 3 gange på Smukfest, Jelling Festival, Nibe Festival, 2 gange på Haze over Haarum, Nord-Als Musikfestival, Silkeborg Ildfest Regatta, Ambufest, Hede Rytmer og med et skræddersyet AC/DC show må selv den største skeptiker overgive sig til Almost AC/DC. 

Neil Brophy Band

Neil Brophy Band, are a band of British/Irish expats and a Viking, based in wonderful Copenhagen, they are an energetic live act, playing contemporary and anthemic travelling celtic folk rock with a kick (and sometimes a beer). 

They have a new studio album coming out later in the year. Neil Brophy Band are famous at Vig Festival, they have played on almost every stage and drank in every bar. They are looking forward to lifting the roof off The Irish Corner this year on the Saturday night. 

The Neil Brophy Band performed their song The Viking Rover on Go Morgen last year on St.Patricks Day. 

A night of Irish & Folk rock classics including some of their own popular hits – “You Lucky People!” 

Tom Donavan

Det forklarer en hel del, at Tom Donovans karriere startede som frontmand i rockbands. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan jo hamle op med hvad som helst. Den del af karrieren startede i 1960’erne i Irland, og det var også på fødeøen, han begyndte at synge irske ballader og traditionelle sange. 

Tom Donovan har i snart 20 år boet og turneret i Danmark. Gradvis er jobs på små spillesteder afløst af koncerter og festivalengagementer. I 2013 var han én af 3 deltagere i Allan Taylors vellykkede Songwriters Circle på Skagen Festival. 

Tom Donovan har udgivet 10-15 CD’er. I 2011 udkom Skagen Rose med smukke sange som passer fint til Skagen Festival: Jutland Wind, The Land of Light, Skagen my True Love og Skagen Rose. 

I 2018 markerede han sin 60 års fødselsdag ved at udgive albummet Portrait med 20 nyindspillede sange. Han har selv skrevet de fleste af dem; 10 af sangene har ikke været udgivet tidligere. 

DJ4GAARD

En af danmarks mest erfarne Mainstream DJs der ved hvad der skal til

for at skabe en fest.

Med et stort musikkendskab sørger 4GAARD for at komme hele vejen

rundt så der er noget for alle aldersgrupper. Publikum får en

anderledes visuel oplevelse, da 4GAARD spiller som Video DJ med

musikvideoer og Visuals på storskærme. 4GAARD har spillet på

klubber over hele Danmark samt til masser af store Firmafester,

Byfester og Festivaler. 4GAARD var den første til at vinde prisen

”Årets Mainstream DJ” ved DDJA, og du kan være sikker på en god

fest med 4GAARD i DJ Pulten.

Go North

Go North er et 6-mands lokal band fra Odsherred. Go North spiller festglad dansevenlig covernumre fra 70’erne-frem til 2019. Go North spiller bl.a. Internationale 80’er hits af bl.a. U2 og Simple Minds, David Bowie og Michael Jackson. Derudover vil man kunne synge med på mange danske hits, bl.a. Danseorkesteret, TV2 og Gasolin. Go Norths brede repetoire byder også på tiden efter 80,erne, med bl.a. Magtens korridorer, Dizzy Miss Lizzy og Sabya og Johnny Deluxe og udenlandske kunstnere som Kings og Leon, Muse og Pharrel Williams. Go North er et cower-band, som elsker musik, elsker at give øjeblikke videre fra fortid og nutiden, som vi kan huske i fremtiden. 

Historie og musikgrundlag. 

Go North har eksisteret siden 2002 og blev startet af 4 venner i Asnæs. I mange år slæbte de deres musikanlæg rundt på musikskoler hver uge hvor de øvede. Siden 2012 har bandet haft samme 6 mands besætning. Go Norths medlemmer kommer med meget forskellig musikinspiration, de kompromisløse og finder til trods kun musiknumre, som alle er enige om at spille. Go North spiller derfor meget forskelligartet mangfoldig musik med spilleglæde som smitter. 

Foruden at spille til mange private arrangementer har Go North i 2017 og 2018 spillet til Danmarks Dejligst i Egebjerg og til Honky Tonk i Nykøbing Sj. Desuden har Go North spillet til “Musik på plænen” i Asnæs i flere år, 

Bandet er bestående af: Martin Olsen: vokal; Ole Schou Jørgensen: bas, kor; Hans Birkendorf: trommer; Morten Lundberg: keyboard; Benjamin Dyre: leadguitar, kor og Tønnes Dyre: guitar, kor. 

Leo Adolph

Leo Adolph er Danmarks mest erfarne fortolker af John Mogensens sange og alt det der inspirerede Danmarks ukronede dansk-top konge. Leo har mere end 30 års erfaring på de skrå brædder og et par tusinde koncerter i bagagen – en vaskeægte spillemand af hjertet. 

Sidste år, på VIG Festival bombarderede Leo sit publikum med de allerbedste og sejeste dansk-top klassikere. Folket kvitterede og gav igen af samme skuffe med kaskader af fællessang, højt humør og dans på bordene. Recepten er klar igen i år. Der er ingen grund til, at reparerer på noget der ikke er i stykker! Festen fortsætter i den allerbedste sendetid. Fredag aften i Irish Corner. 

John Mogensen ér grundstenen i Leo’s store repertoire, men han glemmer ikke publikums lyst og glæde på andre folkekære kunstnere, som Kim Larsen, Johnny Madsen, Bjarne Liller, Four Jacks, Teddy Eddelmann, Bamses Venner osv. osv….. 

Genren er dansk-top, country, rock’n roll suppleret med egne sange. Ånden, nærværet, naiviteten og det glade vanvid er ikke til at tage fejl af. Der er lagt op til en syng-med fest Du ikke må gå glip af. 

Leo er en spillemand af og for folket!!! 

Klassens Tykke Dreng

Så er ”Klassens Tykke Dreng” på VIG Festivalen igen…..

De 2 pragtfulde ungersvende har flere gange gæstet os og efterladt publikum i ekstase med fugtige læber & med blanke øjne….

Det kommer helt sikkert til at ske igen, når KTD lukker op for godteposen af komiske & musikalske lækkerier i deres helt egen uimodståelige versioner

Alt lige fra Backstreet Boys – over Bamse – til Melodi Grand Prix…..

Bered dig på latterkramper, glædestårer & medrivende atmosfære….

Vi ses igen…. KTD 4 Ever  : )

Rene og Værsgo

Der er dømt folkefest når et af landets absolut folkeligste orkestre spiller op til sang og dans med Kim Larsen og Gasolin numre. Med 10 års erfaring, 100’vis af koncerter hvor bandet bl.a har lagt vejen forbi Langelandsfestivalen adskillige gange, diverse firmafester og julefrokoster etc, giver René Richardt, som den mest autentiske Kim Larsen kopi herhjemme, sig selv fuldtud hver gang. Og ligeså med de spilleglade Værsgo bestående af Stig Andreasen, Ricki Susic og Jimmy Østbygaard. Der pustes nyt liv i gamle Gasolinklenodier som ”Langebro”, ”Rabalderstræde” og ”Fifidong”, der bliver mulighed for et nostalgisk genhør med “Haveje”, “ Midt om Natten” og “Kvinde Min” og alle de andre. Så der er garanteret syng-med garanti når man bruger en aften i selskab med René & Værsgo.

Johnny Madsen Jam

Johnny Madsen Jam er en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller. Den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken

og de originale tekster har præget Johnny Madsens ramsaltede rock´n´roll og blødende blues, og gjort ham og hans band

unikke på den danske musikscene.

Johnny Madsen Jam fortolker disse sange med dyb respekt for originalen og med nerve og sjæl som disse sange fortjener.

Johnny Madsen Jam spiller numre fra hele Johnny Madsens sangkatalog, både de største hits, men også de mere ukendte

perler er at finde på sætlisten: Færgemanden, Udenfor Sæsonen, One Man Band, Havanna, Johnny the Blues……,

det er showtime hver gang Johnny Madsen Jam går på scenen.

Gas og Vand

Så skal der slås søm i når handymændende fra Gas & Vand indtager Irish Corner på Vig. I bedste håndværkerstil forvandles teltet til en skurvogn hvor der både bliver røget og drukket imens de vrider den ene danske klassikker af efter den anden. Gas & Vand er en hyldest til Dansk musik igennem tiderne og alle numre leveres i egne fortolkninger og med stor respekt for originalerne.
Gas & Vand henvender sig primært til folk fra 30 år og opefter, og som frivilligt/ufrivilligt har lyttet til Giro 413 hele deres barndom. Målgruppen er bred og spænder fra pæne mennesker i forstadsvillaer til folk med tatoveringer og en kriminel baggrund.