Bestyrelsen

Vores bestyrelse består af seks ildsjæle, der hele året rundt er med til at gøre Vig Festivalen, til en af de bedste festivaler for hele familien.

Her kan du læse lidt nærmere om hvem disse seks personer er.

Formand: Ole Larsen

Ole formand Vig

Alder:                   51 år

Uddannelse:     Er udlært i tøjbranchen startede i Sillehoved i Nykøbing Sj, har div lederuddannelser.og er stadig i tøjbranchen

Arbejde:              Selvstændig som agent for tøjmærket Street-one

Familie:              Bor i Holbæk sammen med min kæreste Susan, jeg har 2 børn på henholdsvis 14 og 18 År

Tilknytning:      Er født og vokset op i Egebjerg, har boet i området i 50 år, og været en del af foreningslivet i Odsherred, jeg har været hjælper på festivalen i 18 år, jeg har de sidste 6 år siddet i FK Odsherreds forretningsudvalg..

Næstformand: Mette Arnth Vadsager

IMG_8171

Alder:                   36 år

Uddannelse:      Skolelærer og næsten afsluttet diplomuddannelse i ledelse

Arbejde:               Skoleafdelingsleder Sydskolen Vig, lærer på skolen siden 2005

Familie:               Gift, 2 børn, bor i Odsherred

Tilknytning:      Jeg er opvokset på Sjællands Odde, og har sidenhen læst til lærer i København. Jeg har altid vidst, at jeg ville tilbage til Odsherred igen og flyttede tilbage i 2004. Jeg har været gæst på Vig Festival siden 1998.

For mig er Vig på mange måder en vigtig del af Odsherred og ikke mindst Vig Festival. Det, at Vig Festival spiller en afgørende rolle ift. foreningslivet, er også en af bevæggrundene til mit engagement i bestyrelsesarbejdet. Vig Festival skal være den foretrukne familiefestival i vores område, det vil jeg arbejde målrettet efter.

Kasserer: Lars Wilkinson

TKB_5625 a Lars

Alder:                   31 år

Uddannelse:      Cand.polit fra Københavns Universitet

Arbejde:              Jeg arbejder i en større dansk farmaceutisk virksomhed

Familie:               Jeg bor sammen med min kæreste Nicole på Vesterbro

Tilknytning:       Vig Festival år 2000 var min første festivals oplevelse, og jeg har flere gange efterfølgende besøgt Vig Festival.

Jeg arbejder for, at Vig Festival fremadrettet kan forblive den bedste familie festival i landet. Derudover motiverer det mig at være med til at generere midler til foreningslivet, så børn og unge i Odsherred forsat har mulighed for diverse sportsklubber og musikoplevelser.

Sekretær: Gitte Sanggaard

TKB_5628 a Gitte

Alder:                    52 år

Uddannelse:   Uddannet ejendomsmægler og valuar. Pt i gang med en akademiuddannelse indenfor økonomi. Arbejder som kunderådgiver i Sparekassen Sjælland i Nykøbing sj.

Familie:              Bor lokalt, med 2 voksne børn, der begge er opvokset med at være frivillig på Vig Festival.

Tilknytning:     Er vokset op med frivillighed, og har siden ungdomsårene, været med som aktiv frivillig i nogle af de lokale foreninger, bl.a. VIF, AGF og  TFC. Har været aktiv håndbold og fodboldspiller. Startede som frivillig hjælper på Vig festival i pengeoptællingen, og er efterfølgende kommet med i bestyrelsen. Jeg sidder i Vig Festivals bestyrelse som repræsentant for TFC,  der er en af de tre stiftende foreninger. Min funktion i bestyrelsen er: Sekretær.

Jeg sidder i VF bestyrelsen,  for at være med til at gøre en forskel, kender festivalens historie, og vil gerne være med til at præge festivalens fremtid. Endelig vil jeg gerne være med til at generer penge til lokallivet, hvor jeg bor og arbejder, så vi kan tilbyde vores børn, unge og ældre nogle oplevelser, via de penge der kommer retur til vores lokalsamfund.

 

Bestyrelsesmedlem: Jesper Hagelund

WP_20170116_20_26_53_Pro

Alder:                      55 år

Uddannelse:         Jeg er opvokset i Odsherred, og efter endt uddannelse i Århus, flyttede jeg tilbage til Odsherred, Vig, hvor jeg hurtigt blev en del af foreningslivet.

Arbejde:                 Arbejder til dagligt i Gefion som konsulent.

Familie:                  Gift og har 2 drenge.

Tilknytning:           Medstifter af Vig festivalen tilbage i 1996. Tidligere 14 år i Vig festivalen bestyrelsen, samt 6 år som koordinator. 

Bestyrelsesmedlem: Kenneth Egelund Ravn

TKB_5638 a Ravn

Alder:                   41 år

Uddannelse:      Uddannet Datamatiker og Akademi Merkonom med speciale i ledelse. PRINCE2 certificeret projektleder.

Arbejde:              Arbejder i Sund og Bælt Holding (Storebælt), hvor jeg er daglig IT koordinator og IT projektleder.

Det er en meget alsidig hverdag med alt fra små opgaver, til større IT projekter og en del internationalt arbejde med forskellige samarbejdspartnere. Sidder i Korsør, men vi har også et kontor i København som jeg jævnligt besøger.

Familie:             Jeg bor, efter at være blevet skilt i 2014, alene sammen med mine 4 børn (Nicklas 4, Tobias 8, Frederikke 11 og Karoline 14) i eget hus i Vig.

Tilknytning:   Min første festival var i 1997 hvor jeg var med som hjælper (og har været med alle år siden). I 1998 fik jeg plads i den første bestyrelse, hvor jeg sad frem til 2004. Min foreningsmæssige opvækst har   været i Vig Gymnastikforening, hvor jeg i 1998 var med til at starte en Volleyball afdeling op og efterfølgende sad i bestyrelsen en række år – de sidste år som formand.

Siden gik der ”børn” i det hele og jeg blev nødt til at sætte nogle aktiviteter på vågeblus i nogle år.

Jeg er nu ”tilbage” i Vig Festivals bestyrelse som repræsentant for Vig Gymnastikforening (er en af de tre stiftende foreninger)

Mit hjerteblod omkring festivalen ligger i at vi sikrer at vi er tro mod de oprindelige værdier og tanker om hvorfor vi laver festival i Vig. Vi skal altid udvikle vores festival, men vi skal gøre det på en måde hvor vi sikrer at vi aldrig glemmer hvor vi kom fra vores værdier omkring at vi altid skal være en familie festival bygget på fællesskab, glæde og sammenhold. Det er i disse ting vi finder vores styrke.