Teltkroppe og løse solbrilleskruer

Fordommene om festivaler er mange – og de inkluderer stort set alle snavs, tømmermænd og ømme luftmadraskroppe.

Vig Festival kan nu også være en wellnessoplevelse gennem massage til den brugte krop, hjælp til at få rettet solbrillerne samt lette shoppemuligheder. Hyggeområdet er placeret øst for Camp Rom, og her er der lagt op til en kropsgenopretning.

Morten Jansen er uddannet massør og vil igen i år bidrage til festivalgængerens velvære. ”Min erfaring er, at massage er eftertragtet efter et par nætter i telt,” siger Morten Jansen. Morten Jansen var her første gang sidste år, hvor hans massagelounge var placeret tæt ved den store scene. I år er han placeret mellem Camp Rom og Svømmehallen. Den lidt afsides placering i det nye hyggeområde giver forhåbentlig et stille miljø til afslapning.

Katharina Jensen fra Profiloptik i Nykøbing Sjælland glæder sig til at komme på festival og afhjælpe festivalgæsternes løse skruer i solbrillerne og støvede kontaktlinser. Hvis man skulle have glemt sine solbriller, er hun også klar med gode tilbud. ”Jeg glæder mig til at møde kunderne udenfor butikkens vægge og få en god snak i uformelle rammer.” siger Katharina om sine forventninger til festivalen,” siger Kathrina Jensen.

Ifølge Joan Kornum, leder af festivalkontoret, skal hyggeområdet udvikles til et wellnessområde de kommende år med lys, manicure, massage, frisør og fiskespa. Joan Kornum har bemærket, at Vig Festivals publikum er pæne og ordentlige, så selvfølgelig skal festivalgængerne have adgang til wellness.

Massagen er kommet og det samme var fiskespaen, men grundet uforudsete hændelser døde fiskene. Der kommer formentlig nye fisk til næste år.