Udlodning

En bedre måde at bruge en mandag aften kan jeg simpelthen ikke forestille mig.

Vi fik i Vig Festivalen mulighed for at støtte en masse gode formål. Og de var virkelig gode – hør bare her:

  • Odsherred Sportsfisker forening: Undervisningsudstyr til juniorfiskere, som skal lære om naturen og hvordan man passer på den.
  • Lilleborg Børnehave: Hobbit legehus, som man både kan lege i, sove i og klatre på til den private børnehave Lilleborgs legeplads.
  • Vig Fremtidens Familieby: Pavillon på Peterspladsen i Vig, som kan bruges til både kræmmere, teater og meget andet.
  • Odsherred Børnemusikfestival, som tager rundt og spiller musik i uge 36, for de mindste i børnehaver, på biblioteker m.m.
  • Røde Kors i Nykøbing: Julekurve til familier som har brug for lidt hjælp, samt tilskud til at sende børn på sommerlejr.
  • Nr. Asmindrup Friskoles støtteforening: Projektorer med tilhørende PC’er til skolen.

Vi synes i Vig Festival, at I er et tydeligt bevis på at hvor der er vilje er der vej. Stor respekt for jeres arbejde, skal lyde herfra.

Aftenens bedste bemærkning, som jeg kørte og tænkte over på vej hjem, kom fra Røde Kors. På spørgsmålet om hvor mange børn der kom på sommerlejr, svarede de ”Det gør alle – om der så er 60, 80 eller 100 børn. Vi får det til at fungere”.

For mig er det hele essensen af frivilligt arbejde. At ”få det til at fungere” – også selvom der både er modvind og opgaven synes stor og svær at håndtere.

Men når indstillingen til tingene er at ”Vi får det til at fungere..” – så ved man at vi i fællesskab kan løfte selv den største opgave.

Tak for alle ansøgningerne – Tak for en dejlig aften – Stolt over at kunne være med til at hjælpe jeres fantastisk formål.

Kenneth

Vig Festival Bestyrelsen.