Unge drenge sørger for stjernerne

To unge drenge har allerede arbejdet som frivillige på Vig Festival flere år i træk og har under arbejdet mødt flere af deres store idoler.

FRIVILLIGE: Man behøver ikke være voksen for at have mange års erfaring som frivillig på Vig Festival. Christoffer Sanggaard Nielsen på 11 år og Marcus Jørgensen på 12 år har nemlig allerede deltaget som flaskedrenge på festivalen 4-5 år i træk.

Christoffer og Marcus, der begge kommer fra lokalområdet, er meget begejstrede for at bruge deres sommerferie på Vig Festival.

“Man møder jo mange kendte og søde mennesker, når man hjælper til. Det kan jeg rigtig godt lide,” fortæller Christoffer.

De to unge mænds primære job, består af at sørge for drikkelse til kunstnerne, når de ikke har travlt med at give den gas på scenen. Derfor har Christoffer og Marcus fået lov til at bære de sorte armbånd på venstre hånd, som giver adgang backstage, hvor de har mødt op til flere af Danmarks kendte stjerner.

“Jeg fik engang noget af en tromme fra Carpark North og autograf fra DAD. Jeg har også fået en trøje af Volbeat,” fortæller Christoffer stolt.

Marcus er ligeså begejstret som Christoffer, og samtidig fortæller drengene, at der udover fede souvenirs er andre fordele ved jobbet som frivillig.

“Man kan jo blære sig lidt i skolen,” smiler Marcus.

Drømmen om TV

Når drengene ikke knokler med flaskerne, bruger de tiden på musikken på festivalpladsen. Det sker, at de får lov til at stå på scenen, mens musikerne spiller. Her kan drengene se på, og drømmen om selv at få lov til at blive et kendt ansigt, lurer da også i dem.

“Jeg vil gerne prøve at komme på TV. Måske på TV2,” siger Christoffer.

Marcus har allerede prøvet at stå foran kameraet nogle gange.

“Jeg har været til nogle castings på nogle reklamer, og jeg skulle spille Jacob Riising som barn i et klip til Danish Music Awards,” fortæller Marcus Jørgensen.