Vig, nu kommer vi

Glade mennesker i festivalstole og høj musik fra ghettoblasteren var hvad man kunne opleve i 11. time, inden hegnet til Camp Hans blev åbnet.

Der var ekstra pres på indgangen til Camps Hans, da alle de unge mennesker indtog campingarealet onsdag kl. 16:00. Nogle festivalgæster havde ventet i køen i timer, mens andre havde været forbi dagen før, for at sikre sig en god plads.

Camp ”Tour de Fis” havde siddet som de første i køen, i 24 timer. Der var både festivaljomfruer og gengangere i lejeren, og forventningerne om at det bliver en fed festival er høje og selv om natten var kold holdt de ud med soveposer og øl.

”Det var koldt, vi havde intet telt, men sad bare i jakker og soveposer og drak øl.” fortæller en af camp medlemmerne.

Camp ”Tour de Fis” kom i god tid for at sikre sig en rigtig plads og for at få mere ud af festivalen. De cirka 15 campister havde allerede på forhånd, inden campingpladsen åbnede forberedt, hvordan de skulle løbe ind og få plads, mens alle pigerne skulle bliver tilbage, og passer på alt bagagen.

Der er altid kamp om pladserne til Camp Hans. Men selvom man har ligget i kø i 24 timer, er der ikke rigtig respekt eller noget der minder om køkultur. Festivalmedarbejderne lukker også bare folk ind som det passer dem fortæller Camp ”Tour de Fis”.

Camp ”Tour de Fis” som har taget sig et ganske kendt navn, fordi det er et originalt navn, der passer til nogle originaler, glæder sig til at se Dad, Infernal, De glade Sømænd og mange flere. Ligesom det gælder om at få en god plads på campingområdet, er planen også at komme så tæt på scenen som muligt.