Vig Upcoming

Up-comming bands til Vig Festival

Vig Upcoming
Den Rytmiske Højskole og Vig Festival samarbejder om at give upcoming musikere chancen for at åbne Vig Festival.

Den 10. Marts afholder DRH audition, hvor otte bands dyster om tre pladser til at spille på Heartbeat-Scenen på Vig Festival. På aftenen vil et dommerpanel bestående af professionelle branchefolk, foruden at udpege tre vindere, give alle deltagende bands feedback og tips.

Både DRH og Vig Festival brænder for musik og vil gerne bidrage til et levende musikmiljø i Danmark. Vi synes, det er vigtigt at nye musikere bringes på banen, derfor skaber vi i fællesskab en aften, hvor upcoming musikere får muligheden for at blive hørt og vise dere kunnen. På auditiondagen vil alle bands spille en lille koncert på 15 minutter foran publikum og dommerpanel. Herefter vil dommerne sørge for, at deltagerne får en oplevelse af at blive taget seriøst som musikere og modtage professionel kritik, de kan tage med sig i deres musikalske kuffert. De tre vindende bands får en enestående mulighed for at åbne en af Danmarks store musikfestivaler.

Alle kan tilmelde sig

Tilmelding foregår ved at indsende to musikeksempler som MP3 fil eller som links til fx Soundcloud samt navn og information om bandet. På baggrund af dette udvælger dommerpanelet de otte bands. Tilmelding er åben for solokunstnere og bands fra hele landet i alle stilarter. Alle deltagere skal kunne optræde 15 minutter til auditionen, og 45 minutter på Vig Festival, hvis man er en af de tre vindere. Udvælges du eller dit band vil du blive kontaktet af DRH.

Tilmelding foregår på email: musicmanagement.drh@gmail.com
Deadline for tilmelding: Søndag d. 26 Februar

Husk at komme og høre de vindende upcoming bands fra årets audition på Vig Festival onsdag den 5. juli 2017 i HeartBeat klokken 20.00!

HeartBeat åbner klokken 19.30, og der er FRI ENTRÈ, så kom endelig forbi og vær med til at give de fede bands den opmærksomhed, som de fortjener!

Vinder af Vig upcoming:

2015 – The Inn Reverse, Morten Juul, Garretts Green
2014 – WoodPecker, Blushes, Blwnded Brew
2013 – Harmonics, The Great Dictators, Keema
2012 – Elektroklubben, Simon Olsen og oplevelsen, Garretts Green
2011 – Unnamed Unknown, Machine, Maggie Talks
2010 – Painted Daisies, Joshua Fit The Battle, Stereoattack