X-factor kommer til Vig

Foto: Kamilla Albek Madsen

Drømmer du om en sangkarriere? Så kom ned til X-factorvognen og få en snak med de to castere fra DR.

Efter nytår starter endnu en omgang X-factor op, og DR er nu ved at forberede den sjette sæson af det populære sangprogram.
Normalt bliver de såkaldte precastings afholdt i slutningen af august i henholdsvis København og Århus, men i år behøver de mange håbefulde unge med en sangfugl i maven ikke at vente så længe.
I løbet af sommeren tager DR’s X-factor vogn nemlig rundt på de mange festivaller i landet, og i dag kan man besøge den i Vig.
I vognen kan man møde to castere fra X-factor, som er mere end villige til at svare på spørgsmål, hjælpe med tilmelding til precastings i august, og hvis man har mod på det kan man endda få lov at lade sin stemme gjalde ud over festivalen, og dermed komme med i den bunke, som skal vælges til at komme til audition foran kendisdommerne i Vega.
”Når festivalen starter kan man både komme og få information om X-factor, hvis man går og brænder inde med nogle spørgsmål, men man kan også få lov at blive precastet, hvis man for eksempel ikke kan komme til de precastings auditions, der bliver afholdt i Århus og København i slutningen af august.”, siger caster for DR Heidi Lisette Hansen.
Og hvis man er for travlt optaget af musikken og festivallens mange andre aktiviteter i dag, er der stadig en chance for at nå at et skridt nærmere musikdrømmen senere.
”Vognen med casterne er her både torsdag og hele fredagen. Og hvis der er stor interesse for vognen, og det ikke står ned i stænger kan der også være mulighed for at komme og snakke og blive precastet lørdag.”, siger Heidi Lisette Hansen.
X-Factorvognen er at finde lige uden for Vighallerne overfor campingvognsparkeringspladserne.