Kærlighedsfest på Vig

Kærligheden blomstrer på Vig Festival. Vi var med da ”kærlighedspatruljen” var på jagt efter kys, kram og kærligheden på festivalspladsen. 

Billedetekst: Kærligheden vil ingen ende tage på Vig Festival
Foto. Kamilla Albek Madsen

Looove: Kærlighed er noget, der kan få smilet frem hos os alle. Når festivalpladsen går i gang, er der altid masser af den slags i luften, og amorinerne kan fornemmes helt nede bagerst i Camp Hans. I år er ingen undtagelse, og da kærlighedspatruljen var tur på udviklede det til sig til et sandt vestsjællandsk kærlighedsmekka, der vile få selv Amor til at skyde vildt om sig med sine pille. En snak om kærlighed og gruppekram mellem veninder skabte euroforisk stemning, da de gjorde klar til Xander feat Ankerstjerne i Hønsehuset

” Vi giver den max gas og spreder kærlighed ved at gå rundt og vise glæde. Der er en helt specielt kærlighed her på Vig Festival. Der er jo rigtig mange lækre drenge, men det er ikke lykkedes endnu, men jeg tror de kommer. Man skal bare være sig selv og viser den man er, ” fortæller de tre glade teenagere Emma Maria Andersen 15 år, Bianca Graudins 15 år og Katrine Larsen 16 år

Det mandlige køn er også klar til at opsøge kærligheden. Lukas Simonsen og Patrick Haupt Larsen giver den sågar som kærlighedsguruer og kommer med gode fif til, hvordan man skal behandle det andet køn og på den måde jagte kærligheden.

”Nu kan jeg gode lide pige ikk? Så snak pænt til dem og giv dem et godt smil en gang i mellem,” siger Lukas Simonsen 15 år, hvorefter han krammer den nærmeste pige på opfordring fra hans venner.