8. 9. 10. juli 2021

8. 9. 10. juli 2021

Kunstnere

Dette er den foreløbige oversigt over kunstnere til Vig Festival 2020.
Tryk på de forskellige kunstnere for at læse mere.

Lukas Graham

LUKASGRAHAMVENDER TILBAGE TIL VIG FESTIVAL I 2020

Sidste gang Lukas Graham gæstede Vig Festival havde bandet netop udgivet ’The Blue Album’, som skulle vise sig at skrive dansk musikhistorie. Nu, fem år senere, vender bandet endelig tilbage!

’Mama Said’, ’Love Someone’, ’Drunk in the Morning’, ‘You’re Not There’ og ’7 Years’, naturligvis. Listen af ørehængere kunne blive ved – og du kender dem alle sammen. Siden debuten i 2012, har det danske band med sanger Lukas Forchhammer i front, ikke set sig tilbage, men leveret det ene kæmpehit efter det andet. Ude i verden tog karrieren for alvor fart i løbet af 2016, hvor singlen ’7 Years’ førte an for et massivt internationalt gennembrud. Bandets internationale debutalbum gik Top 10 i 11 lande, inklusiv top 3 placeringer i bl.a. USA, UK, Sverige samt #1 i Canada, Australien og Danmark, hvor albummet nu er certificeret 10xPlatin. Med den verdensomspændende succes opnåede Lukas Graham desuden hele tre amerikanske Grammy-nomineringer.

”Det var en virkelig smuk familiefest”

Siden det internationale gennembrud i 2016, har Lukas Graham spillet på et utal af festivaler over hele verden, men ifølge Lukas selv, har han og bandet savnet at spille for det danske publikum. Lukas fortæller:

”Efter at have spillet mange festivaler i udlandet, kommer man til at savne at spille hjemme på de danske festivaler, hvor vi får lov at feste med de fans, som kender os allerbedst. Man kommer til at savne den ”nede på jorden-hed”, der kommer, når man spiller herhjemme.

Lukas forsætter, og fortæller at netop Vig Festival holder en særlig plads i hans hjerte:

”For det første var koncerten i 2015 en af de sidste koncerter min far nåede at opleve med os. Derudover husker jeg tydeligt stemningen fra vores første koncert på Vig Festival i 2012. Min mormor var der, min mor var der. Det var bare en virkelig smuk familiefest-følelse”.

Bandet, som udover Lukas Forchhammer består af trommeslager Mark Falgren og bassist Magnus Larsson, har i løbet af de seneste år markeret sig, som et af landets absolutte livefavoritter og har flere udsolgte Danmarksturnéer på bagen. Senest med koncerterne i foråret hvor mere end 80.000 feststemte fans deltog i hele fem udsolgte koncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen.

Forude venter mere musik fra den danske gruppe og nu også en koncert på Vig Festival til sommer.

Rasmus Seebach

RASMUS SEEBACH MARKERER 10 ÅRS JUBILÆUM: UDGIVER ALBUM ‘TAK FOR TUREN’ MED HELT NYE SANGE OG KLASSIKERE

I år er det 10 år siden, at en af Danmarks mest elskede artister Rasmus Seebach brød igennem med sit debutalbum. Det har ikke været en helt almindelig rejse

Rasmus har været på, og det skal naturligvis fejres med manér.

Derfor annoncerer det danske musikfænomen nu et kommende jubilæums album med titlen ‘Tak for turen’, der udkommer den 8. november.

“Den her er til dig. Om du er fan eller bare godt kan lide at lytte med en gang imellem. Om du har været til utallige af mine koncerter eller blot en enkelt. Uden

dig – er der ingen mig. Med dette album vil jeg gerne sige TAK for 10 magiske år.

Vi har fandme haft det sjovt. Jeg er frisk på 10 mere, hvis du er.” Sådan udtaler Rasmus Seebach om sit nye album, som han har valgt at dedikere til

alle sine fans. Til alle dem, der har været med ham hele vejen gennem tykt og tyndt på den vilde rejse gennem hans karriere. Hver især har de været med til at gøre

ham til den han er i dag, og den nye udgivelse bliver den første gave af mange, som Rasmus vil dele ud af i den kommende tid.

‘Tak for turen’ samler op på klassikere fra hele karrieren. Udgivelsen indeholder også en EP med nye sange som ‘Lovesong’, der udkom i sidste uge og som allerede

hærger radio og hitlister.

Ingen andre danske artister kan se tilbage på en så begivenhedsrig og succesfuld karriere som Rasmus Seebach. Den begyndte i 2009 med udgivelsen af det

selvbetitlede debutalbum, der dengang slog rekorden for flest uger i toppen af den danske hitliste. Det varslede om en ny dreng i klassen, der snart ville tage hele

Danmark med storm.

Siden er det kun gået en vej for Rasmus, der i løbet af de seneste 10 år har slået salgsrekorder, begejstret med store shows for tusindvis af publikummer og samlet

os danskere på tværs af hele landet og generationer.

 

Carpark North

Carpark North

Siden deres gennembrud med mega-hittet ‘Transparent and Glasslike’ i 2003, har Carpark North manifesteret sig som Danmarks ubetinget største elektro-rockband. Bandets musikalske univers består af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af ufornægtelige guitarrifs, til akustiske og melodiøse ballader.

Den erfarne trio er kendt for at levere særdeles imponerende liveoplevelser, typisk bestående af en 90 minutters hitparade, akkompagneret af scene show i international klasse.

Med mere end fem studiealbummets spækket med hits, er der altid 100% sing-a-long garanti, når trioen rykker ud.

ALPHABEAT

ALPHABEAT GARANTERER FEST, NÅR DE TIL SOMMER SPILLER EN RÆKKE DANSKE FESTIVALER

Den danske hitmaskine Alphabeat tager deres anmelderroste livefest og nye fjerde album landet rundt i sommeren 2020.

Der er dømt fest i alle dets aspekter, når comebacksuccesen Alphabeat drager landet rundt til en lang række festivaler i sommeren 2020.

Umiddelbar og uncool begejstring. Tekster med snert. Og et ønske om at inddrage enhver, som vil lytte. Det er filosofien bag Alphabeats første album i syv år, ’Don’t Know What’s Cool Anymore’ der udkom d. 1. november. Albummet indeholder bl.a. singlen ’Shadows – der var Alphabeats første udspil i seks år og er et af årets hidtil største danske radiohits og tilmed Alphabeats tiende Top 20 single. Alphabeat har efterfølgende fulgt op med singlen ’I Don’t Know What’s Cool Anymore’, som er endnu et hit til sætlisten.

Og netop bandets nye album ’Don’t Know What’s Cool Anymore’ har fået utrolig god omtale fra både ind-og udlandet.

”It’s all killer – no filler” New Magazine

“You won’t be able to help hitting the dancefloor” 4/5 stjerner – Ok Magazine

“Timeless radio-friendly euphoria” 4/5 stjerner – Classic Pop

“Smitter som kyssesyge på et veldrejet og veloplagt udspil” 4/6 stjernerEkstra Bladet

”Et album spækket med ørehængere” 4/6 stjerner – Gaffa

Live-mæssigt står Alphabeat også skarpere end nogensinde før. I sommeren 2019 cementerede bandet deres plads blandt de største popnavne på den danske livescene foran op imod 200.000 mennesker på Grøn Koncert. Her var det ikke kun publikum, der klappede i takt, da de mange hits blev bragt til live med stor overbevisning og spilleglæde – også anmelderne havde hænderne over hovedet:

’…noget nær perfekt popfest, hvor publikum gav sig fuldt ud. Præcis som bandet!’  Fyens Stiftstidende, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

’Alphabeat er solidt tilbage (…) og er mindst lige så relevante nu som for ti år siden, i al deres insisteren på fortsat at spille pop på instrumenter.’ GAFFA, ⭐️⭐️⭐️⭐️

’Selvom seks års pause får de fleste ud af træning, så var Alphabeat i absolut topform!’ Poplish.dk, 100%

Alphabeat glæder sig utrolig meget til at komme ud i sommerlandet og møde publikum på de danske festivaler.

MALURT

 RIFT OM MALURT 2020 

Mange danske rockelskere har i umindelige tider drømt om en gendannelse af MALURT, og i 2020 kører MALURT så endelig bandbussen ud af langtidsparkeringen. En eksklusiv forårstur blev udsolgt overnight, og billetsalget er nu i gang til en stribe ekstrakoncerter i efteråret 2020 til den SuperLive-turné, der definitivt slutter i den genopbyggede K.B. Hallen den 23/10 2020. 

MALURT stiller op i Mød mig i Mørket-formationen, der i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young ved hundreder af sveddryppende koncerter tilbage i ‘82-‘83-‘84 gjorde MALURT til et af landets største rocknavne. Det var også denne konstellation, som musikjournalisten Torben Bille og fotografen Søren Svendsen portrætterede i bogen fra 1983 om MALURT på turné, Når bare rocken ruller. 

Det er ikke mindst som energisk live-act, MALURT er gået over i historien. Det er da også udelukkende som koncertnavn, bandet vender tilbage i 2020 – 40-året for MALURTs albumdebut med Kold Krig fra 1980. Det sker med en toptrimmet rockproduktion, der overgår alt, hvad bandet i sin tid var på landevejen med. MALURTs performance bliver klassisk rock med et punket touch og helt og aldeles uden backtracks og anden fikumdik. Råt og uforfalsket, præcis som dengang i de tidlige 80’ere, hvor MALURT i manges øjne var den ægte vare. 

Det seneste årti har vist en revitaliseret Michael Falch, som i eget navn har oplevet en stor optur med kreativitet, overraskende udgivelser, udsolgte huse overalt, intense koncerter såvel solo som med DÉT BAND. Nu sætter han sin solokarriere på pause for at vende tilbage til udgangspunktet med MALURT. 

Om gendannelsen fortæller Falchen: “Vi fulgtes alle fem sammen ind til Parken, sidst The Rolling Stones var i landet. Mens vi stod der, blev vi kollektivt ramt af en brændende lyst til at mærke den der specielle MALURT-ånd igen. Vi spurgte hinanden, om vi mon kunne nå at realisere det, mens tid er, og alle mand stadig er i fuld vigør – og om vi så også var villige til at betale prisen for at komme helt op i omdrejninger igen. Det gav vi hinanden hånden på”. ´ MALURT 2020 

Kaika Music • Egsagervej 14, 8230 Åbyhøj • +45 70 231 233 • www.kaika.dk 

De gamle MALURT-drenge er nu i intensiv træningslejr, og der bankes rust og trimmes både musikalsk og fysisk. Michael Falch vil i 2020 blive flankeret af sin blodsbroder fra Tønder, guitaristen Christian “Kedde” Arendt, som han begyndte at spille sammen med som 13-årig, og som i 1977 hjalp Falch med at danne MALURT i Folkets Hus på Jagtvej 69 på Nørrebro. Den tredje medstifter af bandet, Peter Mors, er naturligvis på trommer; bassisten er som altid Dia Nielsen, og tangenterne ligger selvfølgelig i hænderne på Pete Repete. 

Sammen med Michael Falch er Pete Repete det eneste af gruppens medlemmer, der efter den såkaldte ‘langtidsparkering’ af MALURT i sin tid fortsatte som professionel musiker. Christian Arendt har jævnligt optrådt som musiker, men har i årenes løb især skabt sig et navn i det fynske som musiklærer med en særlig evne til at motivere unge til at spille rock. Peter Mors arbejder som tv-fotograf på TV2 Bornholm, mens Dia Nielsen til daglig fungerer som it-arkitekt i en nordsjællandsk kommune. Nu stiller alle mand igen om til rock’n’roll. 

Michael Falch udtaler: 

“Vi betragter præmissen for comeback’et som rendyrket nostalgi. Der er intet nyt under solen her. Kun alle de gamle sange, hvoraf de fleste ikke har været luftet i årtier. Vi skal ikke ud og bide skeer med tidsånden med nye numre. Det er bare gammelt venskab med eventyrlyst, men vi brænder til gengæld max. for det”. 

Selv om ærindet udelukkende er glødende nostalgi, klinger titlerne på MALURTs klassikere ikke desto mindre forbløffende aktuelle – Kold Krig, Superlove, Mød mig i Mørket, Spøgelser, Black-out, Neonsolen, CPR, Den eneste i Verden, Sort Søndag og Lev stærkt… 

Vi ses igen var titlen på den publikumsfavorit, som MALURT rituelt afsluttede alle deres rockshows med i gamle dage, og Warner Music har i anledning af gendannelsen udsendt en digital compilation netop med titlen VI SES IGEN. 

Nu holder MALURT så, hvad de lovede dengang, og det øjeblik har gamle fans ventet længe på – og nu får også de, der i sin tid var for unge eller måske slet ikke født endnu, chancen for at opleve den ægte MALURT-ånd LIVE. 

MALURT har gennem tiden været lydspor til blod, sved og tårer, store doser romantik og til mange både mørke og lykkelige stunder. Det er tid til at finde cowboyjakken frem igen. Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr i skinbarlig nutid. 

MADS LANGER

KOMMER SENERE

Phlake

Den prisbelønnede danske duo Phlake er klar med deres nye single ‘Baby Steps’, hvor

Phlake for anden gang har lavet et nummer med Mercedes the Virus. Singlen kommer

dagen før deres hidtil største koncert, som finder sted i Royal Arena lørdag den 9.

november.

Med til deres koncert i Royal Arena har Phlake inviteret et udpluk af nye danske

kunstnere Soon, KOPS, Artigeardit og Emil Kruse, til et opvarmningsshow orkestreret af

DJ Ary.

”Vi har længe haft et ønske om at samle hele Danmark til én kæmpestor aften i Phlake

Mansion – det gør vi i Royal Arena!”, siger Mads Bo Iversen, forsanger i Phlake.

”Showet bliver det største og vildeste, vi nogensinde har lavet. Udover en masse ny

musik, et kæmpe lysshow og hemmelige gæster, kan man både forvente nærværende

elementer fra vores siddende koncerter samt en kæmpe Phlake-dansefest, der med

spejlkugler, lummerhed og neonlys sigter efter hofterne”, tilføjer producer Jonathan

Elkær.

Den danske succesduo tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits

som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele 5

priser ved DMA 2016 – bl.a. for Årets Album. Ved DMA 2019 var bandet nomineret til

kategorien Årets Popnavn.

I 2017 udkom Phlake’s anmelderroste album ’Weird Invitations’ med hits som

’Chunks’, ’Ouch’ og ’The Rascal’. Duoen satte publikumsrekord på Roskilde Festivals

Upcoming scene i 2016 og åbnede festivalens Orange Scene i 2017. Phlake var

desuden det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, og i 2018 var

singlen ’The Rascal’ det mest spillede danske nummer på dansk radio. Phlake vandt

desuden P3 Lytterhittet med ’The Rascal’ til P3 Guld 2019.

Også i udlandet, har Phlake gjort sig bemærket ved udsolgte koncerter i bl.a. London,

Berlin og Amsterdam samt shows på store festivaler som Lowlands, Way Out West,

Dockville m.fl.

Carl Emil Petersen

Efter det guld sælgende og DMA vindende album “Grand Prix “ med bl.a. den ikoniske

fædrelandshymne ” Frit land “ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “

Natradio” hvor sange som “ Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store

radiohits, og endnu engang viste Carl Emils sine store evner som sangskriver.

Nu er han aktuel med nyt nummer “ Tiden Flyver” som er forløber for albummet “Amager

Forbrænding” der har release 1. November, produceret af Frederik Thaae der senest bl.a. har

produceret Folkeklubbens ”Sort Tulipan”. Carl Emil er med i dette års udgave af TV2 programmet

Toppen af Poppen og til foråret turnerer han med sit band.

Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man

blandt andet høre singlerne “Liv før døden” og “Skærgården”.

Deccoband

Skanderborg Festival – Langelands Festival –

Vig Festival – Skive Festival kan ikke tage fejl…

DECCOBAND er:

DANMARKS BEDSTE

PARTY ROCK ‘N’ COUNTRY SHOW

Med et repertoire på flere hundrede rock – og

country-klassikere i nye, personlige og ofte

overraskende coverversioner, tryllebinder

DECCOBAND nu på 18. år titusindvis af

koncertgængere og hardcore fans, der gang på gang

tropper op for at få en den hæsblæsende

indsprøjtning af Jack Daniels direkte fra flaske og

Rock ‘n’ Roll direkte fra hjertet. Vi kender alle

fortolkningerne af de store klassikere fra Johnny

Cash, AC/DC, Bon Jovi, Aerosmith og Guns N’

Roses, men at det for DECCOBANDs

vedkommende også inkluderer numre af Avicii,

Pink, Kings Of Leon, Volbeat og Britney Spears –

ja, det er man nødt til at opleve live for at forstå!

Danevang er ikke nok!

DECCOBAND spiller årligt op mod 100 koncerter

indenfor landets grænser, og efter utallige succeser

på de hjemlige scener er udlandet også blevet

turneret tyndt. DECCOBAND har derfor de sidste

mange år profileret sig i bl.a. Afghanistan, Irak,

Libanon og Kosovo med det resultat, at 39 nationer

har valgt DECCOBAND til verdens bedste

“krigsband”, og at bandet i dag officielt betegnes

som “War Lords Of Rock N’ Roll”!

DECCOBAND er bygget op omkring bandets – i

mere end én forstand – altoverskyggende frontfigur

Jacob Decco, der med mere end 25 år i branchen,

simpelthen ikke kan væltes af pinden som landets

ypperste og mest respekterede Party Rock &

Country rocker. Jacobs forkærlighed for amerikansk

rock og country er helt unik, og når først Jacob

Decco træder på scenen iført John Deere kasket og

Jack Daniels flaske, så ved man, at man står overfor

den ultimative fest.

DECCOBAND

– DANMARKS BEDSTE

PARTY ROCK ‘N’ COUNTRY SHOW

– et gennemført, originalt, højoktant, energifyldt,

nødvendigt og ikke mindst uundværligt show på

den danske livescene!

Die Herren

Die Herren Show 2019/20

”U2much”

Die Herrens U2-koncerter er altid:

for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle!

Og ALLE inviteres til ”U2much” med Die Herren!

Kom ind i koncerten – kom tæt på musikken – kom som du er!

Die Herren skal nok føre an og tage ansvar – og så tager de dig med på en rutjebanetur rundt i U2´s

fantastiske musikalske univers med alle de største U2-hits gennem tiden.

Sunday Bloody Sunday, With or Without You, Beautiful Day, Vertigo, Where the Streets Have No

Name, Pride, ONE – for blot at nævne nogle få.

Målet er at skabe koncertfesten – så selv den mest humørforladte må overgive sig – og man behøver ikke

være den store fan af U2 for at blive beriget. En Die Herren-fan sagde engang: ”Jeg bryder mig egentlig

ikke om U2 – men jeg er vild med Die Herren”

Die Herren har mere end 28 års erfaring med U2´s musik og med at skabe koncerter, der på en og samme

tid bliver en fest og en intens live-oplevelse.

De vil til enhver tid, give alt hvad de har, med alt hvad de kan!

Publikum skal føle sig beriget og bjergtaget!

”U2much” bliver ikke som at sætte en cd på eller som at streame koncerten!

Alle skal kunne se, høre og mærke, at det er LIVE – det er nu eller aldrig!

Die Herrens ”U2much” kan være for meget – men kun for meget – AF DET GODE!

Gå ikke glip af denne – Die Herrens bedste koncert – nogensinde!!

Go Go Berlin

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene.
Ikke nok med det, så har bandet også skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig tour aktivitet i Tyskland, Schweiz samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

 

”The O.C.E.A.N – Summer tour” trækker sin reference til bandets nyeste og anmelderroste album, der udkom august 2019, som publikum kunne opleve på deres “Album tour” i Europa og Danmark i oktober & November.

 

Med 4 af albummets sange i højeste rotation på Danmarks Radio P4 og DR P6 samt playlisted i 15 lande, er Go Go Berlin klar til at indtage de danske og udenlandske festivalscener  i sommeren 2020.

Outlandish

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden, med ny musik samt at drage ud på Tour igen.

Gruppen består af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band som de har spillet med gennem mere end 10 år.

Deres koncerter vil være en blanding af de store hits og ny musik, heriblandt Aicha,

Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit “Might Not Be Right”.

 

Outlandish har gemmen det sidst år optrådt i diverse setups rundt om i Danmark, til store

festivaler i Indien, og på utallige klubber i Beirut, UK, Tyskland, Cuba, Rusland,

Rumænien, Kazakstan (mange shows).

Deres første single er planlagt til at udkomme i oktober, og derefter er planen så løbende at udgive ny musik.

Patina

Patina – en dansefest for alle utilstrækkelige

 

De vandt KarriereKanonen i 2019, og rygtet om Svendborg-bandets hæsblæsende koncerter løber med stigende hast – derfor skal de med Alphabeat på tour. For Patinas kerne er tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar.

 

GMS. Det er initialerne for Gregers, Mads og Søren. Det er sådan, de underskriver deres inkluderende updates på de sociale medier. Og det er navnet på den Dropbox-mappe, der oprindeligt lagde grunden for Patinas åbne, fordomsfri måde at skabe sange på.

 

Bandet oprettede mappen som første led i et uformelt eksperiment, hvor alle bød ind. Da de stod med sangen ’Nærvær’, kiggede de på hinanden og var enige om, at her var mere at efterforske. Det var på én gang medrivende funky som 1980’erne danske guldalderpop og råt, oprigtigt som postpunken.

 

Sådan er det fortsat. Søren Bastrup Bojsen bidrager ofte med det desperate og instinktive, Gregers Møller Jensen med det uortodokse og skæve og Mads Skov Hansen med blikket for det skarpt kondenserede. Ud af det fællesskab, hvor der er plads til personligheder og alle deres facetter, opstod også bandets specielle ramme: at de, selv om de alle har baggrund som trommeslagere, skiftevis stiller sig op og tager rollen som frontmand.

 

”Vi har svagheder og styrker, og vi er ikke bange for at anerkende, at der er noget, vi ikke er gode til. Patina er større end hvert vores ego. Vi er klar til at stille os selv til side, men også til at træde i karakter, når vi har noget med at byde ind med,” forklarer Mads.

 

Det er tydeligt i nummeret ’flammer_rammer’, hvor alle synger. Samtidig er det en sang, der illustrerer det lyriske lag. Patinas tekster kredser om almenmenneskelige hverdagsfortællinger. Men stillet helt op på knivsæggen. Der hvor skrøbeligheden dirrer, angsten raser ,eller kærlighed slår sin første sprække. Hele tiden er der noget på spil. Hvilket enhver, der har set en af deres koncerter, kan nikke genkendende til. Her vokser de til et kollektiv på syv mand, og Soundvenue fremhævede dem blandt årets oplevelser på Spot 2019, mens Gaffa storroste deres koncert på Smukfest: ”De er som skabt til store scener.”

 

”Når man er til koncert til os, så er man med til at skabe rummet. Vi tør være der, skrælle alle lag af, og vi håber, at folk tør være der sammen med os,” siger Søren, og Gregers supplerer:

 

”Vi vil gerne være et band, som giver folk modet til at slippe sig selv fri.”

Gas & Vand

Håndværker Rock !

Gas & Vand er et fest & partyband som sætter gang i festen fra første sekund. Bandet spiller udelukkende kopinumre som spænder over John Mogensen, Anne  Linnet, Malurt, Medina osv. Håndværker Rock er en skøn blanding af kendte numre, en rusten forsanger og en møgbeskidt svingende baggrund der kan få enhver skurvogn til at lette. Håndværker Rock henvender sig både til arrangementer hvor der serveres kolde fadøl og lune pølser, men også til arrangementer hvor der skal danses og synges med.

Gas & Vand blev grundlagt i 2006 af en flok håndværkere fra Frederikssund og fik hurtigt defineret sin egen spillestil som de kalder for Håndværker Rock. Gas & Vand er en hyldest til Dansk musik igennem tiderne og alle numre leveres i egne fortolkninger og med stor respekt og kærlighed for originalerne.

Gas & Vand er for den brede og smalle, høje og lave og specielt for dem, som har lyttet til dansk musik gennem tiden, for så kan du med garanti skråle med.

Bandet består af:Gasser -SangKrølle –TrommerNiels –GuitarRasser–GuitarJim –Ba

The Beatophanics

THE BEATOPHONICS – LET’S DO THIS. NYT ALBUM UDE DEN 31. JANUAR 2020

 

The Beatophonics som er kendt for deres unikke samspil og deres uofficielle titel som “Danmarks bedste beat-orkester” vender i 2020 tilbage med et markant nyt album, hvor bandet træder nye veje i forhold til deres meget konceptuelle udtryk – som man har kunnet opleve på både deres debut og live album.

 

“Det nye album vil lægge sig i en naturlig forlængelse af vores debutalbum fra 2015 og samtidig peger det også rigtig meget i en ny retning. Vi har sluppet det stringente trio-format og givet den gas med et væld af vintage instrumenter i studiet. Albummet indeholder 13 nye originale skæringer og vi glæder os rigtig meget til at slippe det hele løs!” – udtaler bandets bassist Rasmus Schrøder.

 

Albumtitlen Let’s Do This refererer til den proces og de aktive valg som bandet har været igennem mens de har skrevet det nye musik. Dogmet om den stramme beatstil er væk, og bandets medlemmer har blotlagt deres ideer for hinanden i jagten på den gode, tidsløse sang. Forankringen i 60’ernes æstetik er stadig til stede, men bandet har på det nye album også åbnet sig mod lyde og stemninger fra de sidste 40 års rock og pop – og man kan møde referencer til alt fra Elvis Costello, ELO, powerpop generelt og ja, endda til The Zombies unikke fornemmelse for harmonier.

 

Om denne fornyede tilgang til sangskrivningen fortæller sanger og guitarist Søren Koch, som i 2018 også blev officielt medlem af The Zombies:

“Det er sjældent svært at gentage sig selv. Det nemmeste ville være at lave en plade med samme dogme som den første – altså at genskabe en specifik stilart, sound eller sågar et bestemt årstal. Vi har i stedet brugt en del tid på at bryde livslinjen til disse dogmer, for at finde ud af hvordan VI egentlig lyder. Resultatet er en plade som både viser en udvikling, men som også lægger sig som et naturligt nyt kapitel i bandets historik. Jeg glæder mig usigelig meget til at skulle tage det nye materiale ud på landevejen. At spille de her sange som vi har gået op og ned ad i studiet, live. ” 

 

Let’s Do This er ude via Echophonic og Target Records den 31. januar, og følges op af en stor dansk turné.

Venus

Nyt band hylder danske divaer Fra Anne, Sanne og Lis – til Elisabeth, Cæcilie Norby, Mona Larsen og Hanne Boel. Anført af sangerinden Sandra Profitlich tilbyder bandet Venus en musikalsk rejse tilbage til den allerbedste pop-tid…Hun har samme power som Sanne Salomonsen, samme indlevelse som Lis Sørensen og samme kompromisløshed som Anne Linnet.Tag godt imod en af Danmarks stærkeste sangerinder, Sandra Profitlich, der nu indtager scener og spillesteder med sit helt eget pop-rock-band Venus, der samler alt det bedste, smukkeste og mest mindeværdige 80’er pop i en gigantisk hyldest til den tids største danske divaer:Fra Anne, Sanne og Lis over Hanne Boel, Elisabeth og Mona Larsen til Cæcilie Norby og Nina Forsberg i One Two.”Jeg er vokset op med de damer, elsker deres sange. Nu har jeg endelig chancen for at synge og fortolke dem, med al den respekt, de fortjener – og så endda på et tidspunkt, hvor Sanne, Anne og Lis igen er blevet super aktuelle”, siger Sandra Profitlich, der i to årtier har været en fast del af den danske rock- og popscene, senest som forsanger i coverbandet One Two for You og som en fast korsanger i E Street Jam.Nu byder hun velkommen til sit helt eget projekt; Venus, en musikalsk og visuel lykkepille, tilsat læder og lækre damer – og bakket op af en flok dedikerede musikere.Oplev Danmarks nye super-koncept-band fortolke alle de uforglemmelige danske popperler – tilsat en musikalsk dessert med Tina Turner.På keyboard, Erik Pape, bandets rutinerede kapelmester, der både spiller blues, jazz og pop, blandt andet som fast medlem af Gas’n Roll og Mike Anders Elvis-show.På guitar, Martin Stender, der selv har spillet med Lis Sørensen og andre 80-ikoner og med jævne mellemrum fortsat passer leadguitaren i bandet News.På bas, Daniel Kristiansson, flittigt benyttet svensk superbassist, der blandt andet spiller i Hits4You og E Street Jam.På trommer, Michael Olsen, rytmisk rorgænger og fast medlem af E Street Jam og Power Of Love.Korsangere, Sarah Friese og Sarah Simonsen, der ikke kun ser godt ud; de leverer kor så englene synger og så har de begge erfaring som forsangere.

We Are The 90´s

FESTLIGT OG FARVERIGT 90’ER BAND

I 1990’erne blev tyggegummipop og singalong virkelig indført. Buffalo-sko, refleksbukser,

bøllehat og knæklys var med til at gøre årtiet yderst festligt og meget farverigt.

Hverdagen var stærkt understøttet af soundtracket fra både Baywatch, Beverly Hills 90210

samt Venner. “We Are The 90’s” fejrer følelsen af 90’erne og tager publikum med tilbage til

de stærke navne og følelser herfra.

TYGGEGUMMIPOP OG BLÅT HÅR

Der er tale om alle de store hits som alle kender og elsker. Med kostumer, hanekam og blåt

hår bliver 90’erne genoplivet med stort show og entusiasme. Der bliver tyggegummipop,

eurodance, boybands og girlpower i stride strømme når hits fra bl.a. Aqua, Spice Girls,

Vengaboys, Ace Of Base, 2 Unlimited, SASH!, Rednex, Backstreet Boys, DJ Bobo og Eiffel 65,

bliver fremført at det toptændte og feststemte band.

We Are The 90’s består af fem medlemmer som er utrolig dygtige, og som har stort fokus

på at inddrage publikum og skabe en helt unik stemning.

Go North

GO NORTH

 

Go North er et etableret og godt sammenspillet 6 mands band fra Odsherred, som spiller dansevenligt musik i en underholdende cocktail af 80’er hits, blandet med overraskende nyere numre inden for funk, soul og rock. Det er musikglæde til et bredt publikum, både ung som gammel. Det bliver utvivlsomt en fest, når Go North spiller. Musikken leveres autentisk og med fuld indlevelse og nærvær. Du vil blive overrasket på den gode måde, når Go North blander de meget forskellige hits, så man gang på gang bliver hængende på dansegulvet. Go North spiller musiknumre fra: Magtens korridorer, DAD, Thomas Helmig, U2, Muse, Grease og meget mere.

Bandet er bestående af:

Martin Olsen: vokal
Ole Schou Jørgensen: bas, kor
Hans Birkendorf: trommer
Morten Lundberg: keyboard
Benjamin Dyre: leadguitar, kor
Tønnes Dyre: guitar, kor

DJ Bigstick

Dj Bigstick er en dansk dj med efterhånden 15 års erfaring. Dj Bigstik spiller alle typer fester. Lige fra club jobs til festivaller.

Dj bigstick med det borgerlige navn Lasse Christiansen startede med nogle venner, med et mobil diskotek, og spillede rundt om i landet. Men da han stod ved en skillevej og skulle vurdere fremtiden, valgte han at træde ud, og derefter koncentrere sig om sin solo karriere.

Det skulle vise sig at være en god beslutning. Siden dengang er det gået stærkt, og dj bigstick har siden spillet både ind og udland. Han er teknisk enormt dygtig og formoder at læse sit publikum. Han blander de nyeste hits med de gamle ballader. Han sammensætter musikken, så gæsterne for en oplevelse af at høre musik, de ikke regnede med og samtidig høre musikken i andre versioner end hvad de er vant til. Det skaber en unik stemning og en fantastisk fest.

Dj bigstick er alt i alt en super talentfuld dj og har altid lyst til at skabe en fest, ligemeget hvor han er henne. Han er pt fast dj på old Irish pub kæden i hele landet, samtidig er han resident dj på en ny åbnet cocktail bar i Roskilde kaldet chase.

 

Staying Alive – A Bee Gees Tribute!

Staying Alive – A Bee Gees Tribute!

 

Der er garanti for at blive smittet med lidt “Night Fever” når Staying Alive leverer en perlerække af Bee Gees hits, håndplukket fra bandets kæmpe sangkatalog der strækker sig over mindst 4 årtier.

Bee Gees legendernes bedste og mest populære sange leveres helt autentisk af et top-professionelt live-orkester som er tro mod brødrenes helt unikke lyd.

Bandet er en spændende kombi af flere nationaliteter, og med både garvede kræfter, og så stor-talentet Jamie Talbot ved mikrofonen, skabes der en stor musikalsk oplevelse.

Én ting er sikkert: Hvad enten man er til disco-rytmer som ”Jive Talking” og ”Stayin’ Alive”, eller de store stille som ”I started a joke” og ”To love somebody”, går man ikke skuffet hjem!

 

René & Værsgo’

RENÈ & VÆRSGO´ En forrygende kopi får Kim Larsen til at leve videre på scenen Folkefest og fællessang med Spilleglæden er intens og lyden af Kim Larsen og Gasolin uovertruffen, når René & Værsgo´ får lov til at sætte gang i en fest. Det er ren nostalgi med folkekære sangskatte fra Danmarks nationalskjald, som stort set alle danskere – uanset alder – er vokset op med. René & Værsgo´ synger og spiller sig direkte ind i publikums hjerter til festivaler, byfester, private fester, firma arrangementer, kroer og kirker over hele landet. René forvandles til nationalskjalden når showet starter Forsanger og skuespiller René Richardt er helt unik, når han gi’r den gas som Kim Larsen. Illusionen om at opleve Kim Larsen på scenen er uovertruffen, når han med virrende sixpence på hovedet og store mundbevægelser fyrer op for alle de velkendte sange, som publikum synger med på. Hele showet fuldendes sammen med aktuelle anekdoter og en kærlig samfundskritik, som vi husker så godt fra den rigtige Kim Larsen. Sammen med de øvrige bandmedlemmer – Ricki Susic, Stig Andreassen og Jimmy Østbygaard – er der garanti for et lækkert og solidt sceneshow. De har spillet sammen i mere end 10 år og deres beundring for Kim Larsen kommer til udtryk i det musikalske show som er en ren hyldest til manden. I øvrigt nåede den originale Larsen at anerkende Renés version af sig selv engang de begge spillede på den samme festival. Book René & Værsgo´ til din næste fest Musik skal opleves live, og med samtlige sange fra Kim Larsen og Gasolin på repertoiret kan stort set alle ønsker indfries. René og Værsgo´ sætter gang i både folkefest og fællessang med alt lige fra de smukke kærlighedssange over de klassiske ballader og til de velkendte rocknumre: Kvinde Min, Midt om natten, Rabalderstræde, Jutlandia, Langebro, Køb bananer, Haveje, Så vender vi kajakken og mange mange flere…

Munch & Broderskabet

Anders Munch og resten af Broderskabet har nu været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show i mere end 20 år og festen fortsætter.

Og i fremtiden får du også toner og tekster skrevet af Anders Munch selv.
Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfest, i Go’aften Danmark
til koncerter I hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien

 

HVAD KAN DU FORVENTE DIG

Anders vægter den ”rene vare”. Intensitet, dynamik – og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Anders har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik. På kopi tro vis be­væger Anders sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Jeppesen

Jørn ’Ørn’ Jeppesen – JEPPESEN – har i mange år været en del af musikbranchen på højeste niveau som musiker, manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sine 20 år som manager for Kim Larsen, ligesom han også i en årrække var menig musiker i Kjukken. Nu er JEPPESEN gået frem på scenen som solist.

’ODENSE BANEGÅRD’ UDE 30. AUGUST 2019

JEPPESEN er vendt tilbage til sit udgangspunkt som musiker, sanger og komponist, og udgav 30. august 2019 sit debutalbum ’Odense Banegård’. Titelsangen er ved at etablere sig som et gedigent pophit. Tidligere på året udsendte JEPPESEN sin første single, ’Aldrig Gå Alene’, som har fået stor radio-airplay og viste vejen for debutalbummet.

TURNÉ

Jørn Jeppesen har været på en 18 koncerters stor danmarksturné sammen med sit band at præsentere sine nye sange tilsat få udvalgte numre fra Kim Larsens sidste album ’Sange Fra Første Sal’. Et album som Hjalmer Larsen og Jørn Jeppesen indspillede sammen med Larsen over forår/sommer 2018 og udgav posthumt i marts 2019.

BANDET

Med sig har JEPPESEN to af sine gamle spillekammerater fra Kjukken-tiden; nemlig Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer. Derudover Mikkel Grue på guitar og Lars Andreasen på keys. Et stærkt og erfarent hold som understøtter JEPPESEN perfekt og giver sangene det rigtige ’live-punch’. Koncerten krydres i øvrigt med spændende historier om sangene og JEPPESENs liv i musikbranchen.

OFFICIELLE VIDEO’ER

Odense Banegård:         https://youtu.be/RqwKmDghtN0

Aldrig Gå Alene:             https://youtu.be/Td5ysB42Cpk

OFFICIEL FACEBOOK:   https://www.facebook.com/joernjeppesen/

Djämes Braun og Specktors

Som en bombe af live energi er de ukronede festivalkonger Djämes Braun og Specktors klar til at skabe klubstemning på deres fælles sommertour.

Med det fælles hit “Ejer Det” er stemning for sommerens kaos sat, godt bakket op af Djämes Brauns festlige dancehall hits (“Fugle”, “Kvinder og Kanoner”) og Specktors højenergiske hip hop (“Unz Unz”, “Lågsus”).

Lenny Kravitz Jam

Opdateres

Move Out

Move Out

 

Move Out er et band, der danner bro imellem “dansefest” og “koncert”. Vi er fire drenge, som forstår at give den gas med velspillede cover-numre i mange forskellige stilarter. Spilleglæde, karisma og alsidighed er nøgleord, og om det er rock eller pop, stille eller bombastisk, nyt eller gammelt, så kan det findes i vores repertoire.

 

Sømændene

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld –og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for  et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet ,konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.

Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere..

Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

**********************

Sømændene er garanter for en fiskerfest med alt hvad der dertil hører, så selv bodegaen i Thyborøn kommer til at lige et rehabiliteringscenter.

Det er netop live, at de 9 sømænd føler sig hjemme, understreger Styrmanden, Jeppe Vig Find: ”Der er ikke noget, der slår fornemmelsen af at stå over for flere tusinde mennesker, der alle råber drik, drik, drik.”

Succesen blandt de unge mennesker forklarer Styrmanden med, ”De kender jo sangene og typerne vi repræsenterer, og når vi står på scenen med hatte, bajere, overalls, lakridspiber og overalls og tér os vanvittigt, behøver de ikke opretholde noget ansigt.

Det bliver lettere for dem at give los og gå amok sammen med os.”

Hugo Helmig

HUGO HELMIG ER KLAR MED NYE SANGE OG UDVALGTE KONCERTER I 2020

Til næste år kommer Hugo Helmig tilbage med nye sange og spiller en række sommerkoncerter.

Selvom Hugo Helmig debuterede tilbage i 2017 med singlen ’Please Don’t Lie’ har den unge sanger-og sangskriver allerede haft masser af succes i Danmark og udland. I løbet af 2018 spillede Hugo over 70 koncerter med sit band, der består af jævnaldrende musikere fra Aarhus. Hugo Helmig har teaset på Instagram, at han laver ny musik og nu er han klar til at spille en række udvalgte sommerkoncerter i 2020 med sit band.

Hugo Helmig udgav sin debutsingle ’Please Don’t Lie’ få uger før sin 19-årig fødselsdag, og pludselig gik alting meget hurtigt. Den fængende sang blev den mest spillede danske sang på dansk radio i 2017, sikrede Hugo sin første platinplade og er i skrivende stund blevet streamet over 30 millioner gange.

Pludselig var der også bud efter den unge Helmig syd for grænsen, da ’Please Don’t Lie’ kravlede op ad den tyske airplay chart. Den peakede på en solid tredjeplads, og sangen bredte sig til andre europæiske lande, hvor den gik i Top-10 i Østrig og Top-20 i Schweiz.

Opfølgeren ’Wild’ gjorde sin forgænger kunsten efter og tilbragte hele fem uger som #1 på den danske airplay chart og endte også som #3 i Tyskland.

I 2018 modtog Hugo desuden ’Årets Nye Navn’ og ’Årets Hit’ til Gaffa prisen, ligesom han fik tildelt ’Årets Musiknavn’ af Politiken til iByen Prisen. Og så fandt han altså også tid til at skrive og producere sit debutalbum, ’Juvenile’. Efter en pause fra koncerterne, har han været i studiet for at arbejde med sit andet album. Han er desuden lige blevet nomineret til den prestigefyldte europæiske pris Moves Moves Europe Talent Awards, der hylder kunstnere hvis musik krydset landegrænser i Europa.

Hugo Helmig vender tilbage med ny musik i begyndelsen af det nye år, og han glæder sig ekstremt meget til at vende tilbage til de danske festivaler i 2020.

Clara

CLARA

Der er altid kommet lyd ud af Clara. Som lille kunne hun sjældent syne børnesange til ende, for undervejs blev de til melodier og ord, Clara selv fandt på og som blot 13-årig opdagede hendes storebror Claras store sang- og sangskrivertalent og inviterede hende til at blive forsanger i sit band. De resterende bandmedlemmer var alle i 20´erne, og Clara måtte flere gange om ugen tage alene fra hjemmet på Djursland til Århus for at øve.

Clara er én af sin generations største talenter. Allerede som 15-årig, da hun stadig gik i folkeskole, indgik Clara en kontrakt med Sony Music, der via en producer havde opdaget hendes gigantiske talent. i 2018 på Claras 18 års fødselsdag udkom hendes debut album “August Eighteen”. Debutalbummet samlede op på sange, som Clara havde skrevet i sine tidligste teenageår (Stop Pretending, Forgive Me & What They Say), men indeholdt også nyere sange.

Siden debutalbummet har Clara udgivet mere musik, senest singlen Crazy, der blev et større streaming- og radiohit. Samtidig arbejder Clara hårdt på sit liveudtryk og spillede tidligere på året i Odense, Århus og København. Sommeren 2019 bringer Clara rundt på en del festivaler, og i November 2019 tager hun på sin første store tour.

Lis Sørensen

 LIS SØRENSEN – SOMMER 2020 

En æres-DMA, Arena-koncerter med Anne og Sanne og en anmelderrost biografi – Lis Sørensen havde et heftigt 2019, og i 2020 sænker Lis Sørensen ikke farten, men fortsætter sin enestående karriere med at spille en masse koncerter landet over. 

Desuden er et nyt album planlagt til at se dagens lys i sensommeren. 

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, “ Verden er i farver”’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret. 

Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og den eftertragtede sangerinde er mere end klar til sommeren 2020. 

ITALOBROTHERS

Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte måtte gøre nogen ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers. 

ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet. 

ItaloBrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet ”Colours of the Rainbow”, et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de ”Moonlight Shadow” på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Hits som ”Counting Down The Days””, ”Where Are You Now” fulgte trop og gjorde kunsten efter. 

I 2009 releasede de så monsterhittet “Stamp On The Ground”, som med sine 150 bpm, flår dansegulvene op alle vegne. Den er røget nr. 1 på flere charts, også på div. Radiocharts som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne. Hittet har pt. 60 mill. views på youtube. 

I 2010 sendte de således endnu et monsterhit i ”Love is on fire” på gaden. 

I jan. 2011 kom så hitsinglen ”Radio Hardcore” og det længe ventede album ”STAMP” 

I Juni 2011 kom så igen igen et hit i form af singlen ”Crying in the Rain”. 

I 2011 kom ligeledes hitsinglen ”Boom”. 

I 2012 blev singlen ”My Life Is A Party” release. 

I 2013 d. 15.03 blev singlen ”This is Nightlife” released..og den strøg på blot 4 dage op som nr. 1 på iTunes dance chart i DK 

I 2014 d. 28.03 kom så singlen ”Up N Away” igen en hands up single. 

I Nov. 2014 kom singlen ”P.O.D.” som meget hurtigt hittede stort derude. 

I 2014 d. 12.12 releasede de singlen ”One Heart” der allerede er et stort hit. 

I april 2015 kom hitsinglen ”Springfield” som hurtigt gik nr. 1 på flere hitlister. 

I maj 2015 kom så singlen ”Welcome To The Dancefloor” et megahit 

I Oktober 2015 kom singlen ”Sleep When We`re Dead”. 

27 November 2015 kom singlen ”Kings and Queens”. 

01 juli 2016 kom endnu en hitsingle ”Generation Party” 

01 Oktober 2016 kom singlen ”Summer Air” Et sandt monsterhit igen. 

06 oktober2017 kom singlen ”Sorry” igen et iørefaldende hit. 

Snyd ikke jer selv for en aften, spækket med tonsvis af kæmpe rykkehits. Der skal for alvor bides til bolle, når ItaloBrothers river dansegulvet fra hinanden. 

Emil Kruse

EMIL KRUSE

Emil Kruse har på trods af sine unge alder været en del af den danske musikscene i lang tid. Først som den ene halvdel af grime-duoen “Sleng”, og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er-inspireret hiphop. Senest har Emil Kruses lyd gået sin sejrsgang i samarbejde med Benjamin Hav. Med mere end 4.5 mio streams har Air Tonight vakt genkendelse og feststemning i hele Danmark.

I 2016 udgav Emil Kruse debut EP’en “Slumromantiker” under eget navn, som blev rost til skyerne af størstedelen af  den  danske  anmelderstab.

Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af ligedele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas.

2016 var Emil Kruses store gennembrudsår. Her gjorde han sig den i grad bemærket. Både med singlerne ” Hvor Hen”, ”Alt for Længe” og ”Hver Dag” og ikke mindst EP´en ”Slumromantiker”. Emil Kruse spiller fortsat for et voksende publikum – Air Tonight har inspireret Emil Kruses egen tøjkollektion som udkommer i et eksklusivt samarbejde med Storm Copenhagen.

Kalle’s Tromme show

Kalle’s Store Tromme Show

Musikeren Kalle tager på Danmarks Tour for at høre, hvordan Danmark lyder. Han finder sjove lyde overalt, for der er musik i alt og alt er musik! Kalle er kendt fra DR Ramasjang, hvor han i øjeblikket hitter med “Kalles Danmarks Tour” – men NU kan du opleve ham live i din by! Kalle spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden for verdens hurtigste trommeslager, spille sange fra Ramasjang udsendelserne – og til sidst kan publikum være med til at lave en hyldest sang til netop den by de befinder sig i. Alt kan og vil ske når Kalle lander i din by! 

Peter Pedal

Opdateres!

MGP 20

DR blænder igen i 2020 op for MGP. Finalisterne har været i gennem en lang udvælgelsesproces og alle er enige om, at niveauet igen i år er tårnhøjt. Den 29. februar 2020 kåres vinderen af MGP ved et stort show i Royal Arena i København.
Traditionen tro tager de dygtige og talentfulde deltagere ud og optræder sammen til en række fantastiske koncerter over hele landet.
Vi kan garantere, at det vil blive en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen.
Som altid, vil det være muligt at få en autograf og en high-5 af deltagerne.

Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius

Født 5.3. 1946. Matematisk student fra Østre Borgerdyd 1964.

Journalist 1968.

Radio:

Pop/rock udsendelser på Danmarks radio fra januar 1963. Programmerne “Top 20”, “Efter Skoletid”, “For

Teenagere”, “For de Unge” blev til i løbet af de første halvandet år. Derefter Poprunden, Pop Før/Pop Nu,

Pop-quiz, Tipparaden m.v.

Verdens – Radio-reportager fra USA, Japan, Frankrig, Luxembourg m.v. indtil 1977.

1989: Mylles Hylde i P3.

1998: Hitlisten, Aftenradio m.v. P4

2000: HitHouse, portrætter, temaer m.m. P4

2007/08: Eldorado hver aften 18-19 P4

2009/10 Eldorado Hver aften 18-19 P4, Danskpoppen søndage 16-18 P5

TV

fra april 1977.

Værtsdebut i 1978 i Det Danske Melodi Grand Prix..

Vært og medtilrettelægger af 11 danske Melodi Grand Prixer.

Kommentator ved 24 europæiske melodi grand Prixer

Vært og medtilrettelægger af TV-serier på DR som bl.a. 1978-1993:

Quiz shows: Hit – Popnøglen – Superchancen – Pick Up

Underholdnings/Musikshows: Eldorado – Stardust – Hitlisten – Musikboxen m.fl.

Portræt TV-uds. af bl.a.: Julio Iglesias, Tom Jones, Elvis Presley, Cliff Richard, Tommy Steele, Natalie Cole,

Randy Crawford, Kim Larsen, Lars Muhl, Johnny Reimar, Savage Rose.

Temashows med bl..a: Lisbet Dahl, Peter Belli, Richard Rangvald

Mid-Career uddannelse i film på UCLA i Los Angeles 1990/91

1993/94 Superchancen DR

1994: Tutti Frutti DR

1995/96: Pick Up Nordisk Rock – quiz. Good Vibrations popudsendelser DR

1997-99: Temaudsendelser om Abba, Melodi Grand Prix, Dansk Rock’n Roll historie, Dansk Slagerhistorie

m.m. DR2

1999-2003 redaktionschef og tilrettelægger på Hit Med Sangen Mastif prod/ DR

2005-2006 Twist & Shout Musikquiz vært og tilrettelægger TV2Charlie

Artikler om film og Musik samt kronikker til:

Ekstra Bladet, Berlingske Tidende, Billboard, Jyllands Posten, BT, Ude & Hjemme, Hjemmet, Søndags

Avisen, Se & Hør m.fl.

Ungdomsbog (Undervisning): Pop og Idoler

Bøger:

Biografier om Cliff Richard, Elvis Presley, Jodle Birge, Dansk Melodi Grand Prix, Krøniken (med Claus

Hagen Petersen)

CD-udgivelser i samarbejde med Claus Hagen Petersen: Dansk Pigtråd 1-15 (historisk serie om Dansk

rock i 60’erne), Dansk Rock’n Roll – 50 år boks, Four Jacks samlede værker boks (Platin nr. 1 på hitlisten),

Den Store Otto Brandenburg Boks (Platin nr. 1 på Hitlisten), Gitte Hænning boks, Den Store Twistboks, Den

Store Peter Belli Boks, Let’s Go

CD-udgivelser: 60’er Favoritter boks, En Buket Sommerblomster (dobbelt CD), En Buket Roser (dobbelt

CD), Twist & Shout 1 & 2 (Dobbelt CD’er), Eldorado Boks, Eldorado Boks 2.

Shows på danske scener: Foredrag, konferencier, Disc-Jockey m.m.

Sangtekster: “Skagens Solnedgang” (Kandis), “Tillykke – Pump and Circumstances” (Skipper og co.),

“Brudevalsen” (Poul Beck), “En lille ring af guld” (Kandis), “Venner for livet” (Bjørn og Okay), “To mørke øjne”

(Dorthe Kollo/Johnny Reimar & Cliffters), “Jeg ser altid lyst på livet” (Lis og Per), “Der er intet i verden som

min pige” (Bjørn Tidmand), “Vi ønsker os alle en glædelig jul” (Tommy Seebach), “Når et julelys bli’r tændt”

(Bamses Venner), “Der er stjerner nok på himlen” (Dorthe Kollo), “Lørdag Aften” (Vikingarna/ Klaus og

Servants), “Kundskabens Træ” (Klaus & Servants), “Min lille dreng” (Pop 4), “Stedet på vor jord” (Lis og Per),

“Alle synger i badet” (Birthe Kjær, Keld Heick m.fl), “Af hele mit hjerte” (Birthe Kjær), “Det bedste var Blowing

in the wind” (Bjørn hansen), “Dig vil jeg elske” (Bjørn og Okay), “En lille engel” (Thorleifs), “Et lille smil”

(Richard Ragnvald), “Jeg vandt dit hjerte” (Thorleifs) “Min solrige sommer” (Dorthe Kollo), “Tak for sidst”

(Kandis), “Min sang til dem der går alene hjem” (Kandis) og ca. 400 flere

Quizspørgsmål til spil, bøger, P4.-programmet “Danmarksmester” m.m.

Katrine Bille

Katrine er kendt fra tv-programmet ”Lille Nørd” på DR1 og Ramasjang, hvor hun har leget og lært om alverdens dyr sammen med både Anders og Kristian. Katrine er den, der har været vært på flest Lille Nørd-udsendelser af alle Nørderne gennem tiden. 

d. 11. marts 2013 udgav hun sit første soloalbum for børn, “Fugle flyver frit”. 

Sangene er helt nye og er skrevet af Katrine selv og Jesper Mechlenburg, der bl.a. har produceret og skrevet musikken til de fleste Lille Nørd-sange, Cykelmyggen Egon og meget mere. 

Til sine live-optrædender medbringer Katrine musikerne: Emil Falk (Flødeklinikken, Mek Pek, Thomas Helmig m.fl.) og Thomas Sten Hansen (Panamah m.fl.) 

Katrine er utrolig populær blandt børnene og familiekoncerten kan ikke andet end at blive et hit! 

HipSomHap

HipSomHap er Danmarks første rap-gruppe for børn!

Hiphop er en af de største musikgenrer i verden. Alligevel er der aldrig blevet lavet rap-musik til

børn i Danmark. Før nu…

Den står nemlig på svedige beats og seje rim, når Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad fortæller sjove

historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst – også når de voksne ikke synes det er

verdens bedste ide. HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem. Så glem

alt om guitar og rundbordspædagogik: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool.

Gruppen har allerede spillet 50 koncerter i hele landet og er nu klar med debutalbummet ”Hop

Lidt Mer”. Det handler om at slippe hæmningerne og smide hænderne op – her er det okay at

have krudt i røven og danse boogie-woogie i fars fodboldsko. Albummets mange skægge og

skæve fortællinger er spækket med fængende hooks og hiphop-attitude i børnehøjde. Alt

sammen bakket op af en topmoderne lydside med catchy beats, man umuligt kan sidde stille til.

Ikke som andet børnemusik

HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach, der har en række udgivelser og

samlet set flere end 1000 koncerter bag sig. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og har

en fælles mission om at give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst.

Derfor opstod ideen om at danne Danmarks første rap-gruppe for børn. Og interessen har været

overvældende. Både små og store har lynhurtigt kastet deres kærlighed over HipSomHap.

”Meget børnemusik er velproduceret, men også lidt kedeligt. Vi vil gerne lave noget, der tager

børnene seriøst og har lidt mere kant. Det skal – for at sige det ligeud – være pissehamrende sjovt, og

børnene skal føle, at de er med i det”, forklarer Andreas Seebach.

Anna Bukh Jakobsen supplerer: ”Og så skal det være sejt – mindst lige så sejt, som det rap-musik

børnene kender fra radioen. Forskellen er bare, at vores musik er lavet til børn.”

Britt & Bob

Charmerende børneunderholdning for fuld skrue!

Britt og Bob er et nyt musikalsk makkerpar, som leverer børneunderholdning i topklasse fuld af musik, sjov og ballade.

Showet er bygget op omkring 12 helt nye sprudlende børnehits, og der er plads til både fest, fnis og finurligheder, når Britt og Bob synger, spiller, leger og danser sig gennem de originale og iørefaldende sange – og børnene synger og danser selvfølgelig med.

Sangene tager udgangspunkt i børns hverdag og handler om alt lige fra venskab og drømme til rokketænder og gemmeleg. Britt og Bob garanterer dig en musikalsk og sjov oplevelse, som børnene vil elske.

Hvem er Britt og Bob?

Britt og Bob består af: sanger og performer Britt Eilskov og komponist og keyboardspiller Ivar Lind Greiner, som begge har en fortid indenfor teater, revy og BørneTV. De har også en super fin youtubekanal – klik her

Syng med både før, under og efter, du kan høre alle sangene på Spotify.

 

Arrangørene skriver:

Britt og Bob tog børnene med storm! Masser af helt nye børnesange og sjove indfald.

Meget musikalsk og charmerende. Vi har haft travlt med at høre sangene bagefter.

Masser af sjov, skæg og ballade. Britt og Bob var en super oplevelse i absolut børnehøjde.

 

Tosset Oveni – Henning Amstrup

Et musikalsk børneshow

Henning Amstrup har spillet trommer siden han var 10 år. Som 25 årig blev han en del af ”Østjydsk Musikforsyning”, som orkestrets Benjamin og trommeslager. I 1998 havde han sit eget børneprogram på DR1 (inden Ramasjang), der hed ”Børne 1’erens Lørdagsvask”. Siden hen har han været en del af comedy grupperne: ”De Nattergale” og ”Bramsen, Amstrup & Svarrer”, Derudover har han bl.a. spillet med Sigurd Barret og sidst medvirket i Søren Østergaards ”Cirkus Barnly” 2018!

I Henning Amstrups børneshow ”Tosset oveni” oplever vi ham på slap line, trommer, ukulele, båthorns, xylofon, sang og rap. Henning Amstrup kan også vrikke med ørerne, fortælle historier og se så skør ud, at alle børn og deres forældre ikke kan andet end at knus-elske ham.

Til marts 2019 udgiver Henning Amstrup sin første børneplade. På albummet medvirker en række dygtige musikere, der backer ham op på en række sjove, skøre, sørgelige, festlige og skønne børnesange, skrevet af ham selv, om sig selv, med udgangspunkt i sit barne- og voksenliv, som jo indeholder alle slags følelser, historier og stemninger.

”Tosset oveni” er for børn, men som voksen/forældre kan man sagtens gå med ind og se denne følsomme og super musikalske entertainer folde sig ud. Det er involverende, rammende, musikalsk og først og fremmest sjovt!

Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn med Band!

Gaffa gav Thomas Buttenschøn 5 stjerner for sin optræden på Smukfest i 2017.

Anmelderen skrev:

“Sangskriverens enorme, Gjøl-trold-lignende hårpragt er intakt, og det samme er hans

karakteristiske, småhæse og lejlighedsvis falsetsyngende stemme – og hans charme og

direkte attitude.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han

taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for

nogle sågar genial.

Bandet består af:

Keyboard: Mark Chemnitz-Laustsen

Guitar: Mads Reinhold

Bas: Henrik Møller Petersen

Trommer: Jens Michael Østergaard

Chief 1

2019 har været et skelsættende år for Chief 1, året hvor han for alvor trådte i karakter som solist efter mange år bag rigtigt mange danske artister som producer og sangskriver. 

Danmark oplevede ham for alvor slå sig ud som sanger i TV2’s “Toppen af poppen “ hvor han fortolkninger blev den helt store overraskelse i dette års udgave. Især hans version af Medina’s “Synd for dig “ blev et kæmpehit hos seerne og blev den mest likede på TV2´s FB side i denne sæson.

I sommeren (og efteråret) blev Chief’ sang , duetten med Thomas Buttenschøn  “Alt er godt “ et vaske ægte kæmpe hit og blev bl.a. kåret af P4’s lyttere til årets sommerhit 2019. 

Chief synger om et 30 årigt liv i dansk musik , om succes , nedture, mørke og lys, kærlighed og lykke og om at det aldrig er for sent at følge sine drømme og håb

Sange som “Sommernætter” “Man skal  dø lidt (før man finder vej)” “Engel” “Alt er godt” fortolkningerne fra Toppen af poppen 2019 og meget mere er på spillelisten når Chief 1 og hans fantastiske band går på scenen.

Kwamie Liv

Presse kommer senere

Faustix

Faustix har indtil videre haft et forrygende 2019 med flere single udgivelser på de danske charts, en

stor sommertour og en udsolgt headliner koncert. Nu udgiver han sin næste single ’Lose Myself’, som

med sit stærke underbyggende saxofon riff pifter efterårets mørke lidt op.

’Lose Myself’ er blevet til i samarbejde med den anerkendte danske producer Cutfather, som gennem

årene har brygget hits sammen med store internationale artister så som Kylie Minogue, Christina

Aguilera, Robyn etc. Faustix har i denne proces oplevet et fantastisk sammenspil mellem ham og

Cutfather og håber meget på, at dette track kan blive det første i rækken af flere kommende

samarbejder. Vokalen er leveret af engelske Maegan Cottone som er en anerkendt sanger og

sangskriver i hjemlandet, hvor hun bl.a. har arbejdet med både Little Mix og Britney Spears. Med

’Lose Myself’ ønsker Faustix at bibeholde den gode sommerenergi, som kan forlænge sommerens

glæde og fest ind i det kolde og blæsende efterår. Dette bliver ikke kun fremhævet ved trackets uplifting

sound, teksten står i stærk relation med budskabet om at slå sig løs og have det sjovt. Faustix

lægger med teksten særligt vægt på, at det netop ikke kun skal handle om sukkersød kærlighed, men

i stedet forløsningen i at slå sig løs med de mennesker, som gør en glad og lykkelig.

Med ’Lose Myself’ bygger Faustix videre på det utrolig stærke repertoire, som han har skabt i år med

singlerne ’Thorns’ og ’Need You’ og som også har givet ham hele seks nomineringer til Danish Club

Awards 2019. Til trods for at Faustix i 2019 både skabte en kæmpe fest på Tinderbox og bliver året

2020 endnu større for Faustix. Til foråret kan vi opleve Faustix på hans første headliner tour rundt i

landet og Faustix håber at året 2020 bliver et år , hvor han får endnu mere mulighed for at udvikle sig

musikalsk, kreativt og personligt.

Guitar Rebels

 Guitar Rebels er et af Europas bedste VOLBEAT tribute bands, med koncerter i både, Sverige, Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, og selvfølgelig det meste af Danmark. 

De 4 bandmedlemmer sætter en ære i at gøre kopien så troværdig som det er muligt. 

Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplever skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre – hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk. Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter.” 

Guitar Rebels skruer i den grad op for “ The Sound of VOLBEAT “, og spiller de nye super hits, men formår også at trække dig helt tilbage til de tontunge riffs der kan rive en hver midt over. 

Vær klar til en omgang seriøs Rock n´ Roll når Guitar Rebels går på scenen.. You bring the Horns, We will bring you the sound of Volbeat ! 

DE DANSKE HYRDER

De Danske Hyrder

Med udgivelsen af deres hidtil stærkeste, mest personlige album “Flyvende” er den hærdede, flyvefærdige hyrdeflok klar til at få hele landet til at elske DHH.

Hvad der startede med spontan fest og musikkærlighed, udviklede sig over viral sensation og til et fuldblods musiknavn, der rykker salgstal og koncertbilletter og ikke mindst views og streams med de helt store drenge. 40 millioner streams (!!!) taler deres eget tydelige sprog.

Ligeledes har De Danske Hyrder ligget i toppen af hitlisterne. Både albummet “DDH” og “Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Pisse Ligeglad Du” er gået guld og det samme gjorde singlerne ’15 år’ og ‘Billig Bajer’.

Hyrdernes energi og charme har lagt landets spillesteder og festivalscener ned med medrivende liveshows. De har slået sig fast som et energisk og unikt navn på den danske musikscene med en passioneret og dedikeret fanskare.

Det er faktisk kun gået fremad og opad for De Danske Hyrder siden begyndelsen, hvor drengene formede venskabsbåndet med øl foran Fakta i Albertslund. Det seneste år har budt på et hæsblæsende program med spillejobs fra store koncertsteder til festivaler. Således spillede de et udsolgt Lille Vega, som også blev årets koncert 2016 på det københavnske spillested. De har lagt Smukfest, Tinderbox, Jelling og Nibe m.fl. ned og efterlod både publikum og arrangører måbende, hvilket har betydet, at mange af de samme festivaler har genbooket hyrderne op til flere gange og i år er ingen undtagelse.

Resultatet er blevet deres stærkeste og mest reflekterede og charmerende værk til dato, der vender tilbage til, og bygger på, ånden og venskabsbåndet, der startede det hele.

Samtidig med at de skruede ned for presset fra omverdenen, skruede de til gengæld op for de musikalske ambitioner.
Indholdsmæssigt er De Danske Hyrder stadig en legesyg gruppe, der laver livsbekræftende musik om venner og hverdagen. Fra den håbefulde “En dag der elsker alle DDH” om at tage skridtet mod de musikalske tinder over den flirtende “Sig det til mig” til det afsluttende titelnummer, opturen “Flyvende”.

De Danske Hyrder er flyvefærdige og klar til at vælte Danmark igen, så snart “Flyvende” er landet.

POUL KREBS

Poul Krebs

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.” Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”. Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer. 

BURHAN G

BURHAN G

Den danske pop- og Rnbstjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Siden det syvende studiealbum ”Pas På Pigerne” fra 2016, har Burhan holdt en pause fra albumudgivelserne, men til gengæld udgivet den ene hitsinglen efter den anden. Senest singlerne ”Du” sammed med Node, ”Samme Vej” med Karl William og sidst men ikke mindst julehittet ”Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer.

En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017.

Med 7 studiealbums af velkomponerede- og producerede numre, der har medfødt utallige guld- og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

JOHNNY MADSEN BAND

JOHNNY MADSEN BAND

…når det gælder gudsbenådet rock’n’roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til

sokkeholderne i det her land. (Gaffa, 5 stjernet liveanmeldelse).

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage

sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste

ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når

den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det om

netop dette ensemble.

Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt”, som udsendtes i efteråret 2015.

Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse og ”Godt Nyt” strøg direkte

til tops på album salgslisten og bliver af alt og alle betegnet som det bedste Madsen album i mange år,

indeholdende bl.a. de nye sange ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere”.

Pressen tildelte albummet ”Godt Nyt” 5 og 6 stjernede anmeldelser og overskrifter som ”Madsens

mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har

begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen.

Et godt sted at starte i den lange, brogede og altid svært underholdende historie om Johnny Madsen, er

ved det måske mest specielle debutalbum der nogensinde er udkommet i Danmark. ”De Tørre Er De

Best…. Men Våde Er De Flest” var den lange og ikke specielt mundrette titel på denne 1982-udgivelse.

Albummet solgte dengang mindre end 500 eksemplarer – og det lå ikke ligefrem i kortene, at det her

altså var en slags grundsten i en særdeles langvarig karriere indenfor rytmisk musik. Men albummet

rummede perler som ”Æ Kør O Æ Motorvej” og ”Æ Møt Her Te´ En Bal”, sange der senere skulle vise

sig at være ret uopslidelige og et par glimrende undskyldninger for at gøre musikken til en levevej.

Sidenhen er det blevet til en lang række andre gode udgivelser fra Johnny Madsen – med højdepunkter

som bl.a. ”Chinatown, Yellow Moon og Den Sorte Fugl” (1987), det store gennembrudsalbum

”Udenfor Sæsonen” (1988), livealbummet ”Halgal, Halbal” (1982), ”Checkpoint Charlie” (1991)

og ”Regnmanden” (2003). En overordentlig god introduktion til hele værket får man på den omfattende

opsamling ”De tørre og de bedste” fra 2007.

Fakta: ”Johnny Madsen har det bedste traditionelle rock’n’roll band i Danmark, og han har

velsagtens landets bedste rockguitarist i Knud Møller, og i min bog har Madsen gennem tiden begået

flere af de absolut uomgængelige albums i dansk rockhistorie.” (Steffen Jungersen, BT)

Johnny Madsen Band: Johnny Madsen (vokal og guitar), Knud Møller (vokal og guitar), Niels Nello

Mogensen (vokal og bas) og Henrik From (trommer og percussion).

JUNG

jung

 

Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne”.

Sådan lyder ordene fra den danske indiepop-trio jung, der, på rekordtid, har indtaget den danske musikscene. I september 2019 udgav jung sin anden single ”Hun Kommer Tilbage”, der gik ind som ”P3’s uundgåelige”, mens P4 lagde sangen direkte i A-rotation. Kort efter annoncerede bandet sin debutkoncert på Hotel Cecil, der gik udsolgt på kun 24 timer.

 

jung er lyden af dansk 80’er rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. Bandet fortæller selv:

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står overfor. Vi håber (beskedent), at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lyd-univers. ”

 

jung er kun lige begyndt, men dømt ud fra det niveau, de har lagt for dagen indtil nu, ser fremtiden rigtig spændende ud for den danske trio.

 

 

HARDINGER BAND

DEN STORE SHUBIDUA-FEST 2020

Næste sommer stiller vi skarpt på Shubidua’s kæmpe katalog af fælles-sang. Vi plukker de bedste af vores 240 melodier og trykker på alle pedaler for at få hele familien til at synge med. I ved det godt … nede i hjernen ligger alle teksterne. Fra Alpetoppen til Hvalen – fra Folkevognen til Sex-chikane. Det blir et overflødighedshorn af minder fra ungdommen og helt nye medleys, der vil flå jer rundt i årtiers fest-minder. De 3 Shubber Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup, monster-trommeslager Flemse, guitar-guden B-Joe og Kasper Daugaard (tidl. Lucas Graham). Vi håber at se jer alle til årets vildeste sommerparty: DEN STORE SHUBIDUA-FEST 2020!