Mobilen bipper om musik og morgenmad

Når du en tidlig morgen bliver vækket i teltet af en bippende sms på din mobiltelefon, kan du være heldig, at det ikke er en opremsning af nattens herligheder på festivalen.

På Vig Festival kan en sms om morgenen i stedet betyde, at morgenmaden er i nærheden. Hver dag turnerer en morgenmadsvogn rundt på festivalens campingområder, og hvis du er tilmeldt morgenmadsalarmen, får du en sms, når vognen er i nærheden af din camp.

Når dagens første måltid er overstået, kan du få et overblik over programmet for koncerterne ved at besøge festivalens nye mobile webside. Her kan du se, hvor og hvornår dagens koncerter foregår.

Inden du beslutter dig for, hvilke koncerter du har lyst til at bruge dagen på, kan du på samme side læse baggrundsstof og historier om de forskellige artister.

Overvejer du, om du skal trække i shorts eller gummistøver til næste koncert, kan du også tjekke vejrudsigten på samme side, hvor der er et link til DMI’s vejrudsigt.

Webmaster for Vig Festival, Morten Ishøj, fortæller, at festivalen også har skruet op for aktiviteterne på det sociale netværk Facebook, hvor man kan finde fansiden ‘Vig Festival’. Her vil der komme nyheder og konkurrencer i løbet af ugen.