Viggos Grønne Verden

Viggos Grønne Verden er et sjovt og aktivitetsfyldt område for børn og unge i alle aldre, her har vi highjumper, hoppeborge og alverdens forskellige aktiviteter i den røde bus.

På Vig Festival vil vi gerne opfordre og præge vores unge gæster til at passe på vores grønne planet. Derfor vil vi gennem sjove aktiviteter skabe fokus og opmærksomhed på vedvarende energi, genbrug, miljø og ikke mindst affaldssortering, som Vig Festivalens grønne hjerte banker for.

Viggos Grønnes Verden er opdelt i 5 riger:

ByggerRiget hvor der er mulighed for at arbejde med rest- og genbrugstræ, save forskellige træstumper ud der kan brændemærkes i KreaRiget.

KreaRiget er det kreative telt, hvor hænderne kan arbejde, og kun fantasien sætter grænser for muligheder. Her kan du også købe din egen bamse i vores bamseshop, og udstyre

PuslerRiget er en oase for familiens yngste. Her finder I gode pusleforhold, sjov for de mindste samt alt hvad du har brug for, til at optimere din festivalsoplevelse som småbørnsforælder.

SkralderRiget byder på sjove og kreative aktiviteter og indbyder børn til at indgå i et affaldssorteringsspil, hvor man har chancen for at blive udnævnt til stjerne-skralder.

HyggerRiget er i dagtimerne et aktivitetsmekka for børnene. Her vil der være bordfodbold, ”svingarm udfordringen”, ”hænge-ud område” m.m. Fra 22-01 overtager HyggerRiget hele området, og det transformeres til en alkoholfri ungdomszone, hvor der blandt andet vil være mulighed for at riste skumfiduser, hygge med vennerne ved bålet.

Viggos Grønne Scene byder på shows i løbet af alle festivalsdagene med forskellig underholdning og musik for alle aldersgrupper i Viggos Grønne Verden. Se mere under program.

Ydermere er Viggos madskål at finde på pladsen, og med et børnevenligt sortiment er vi sikre på, at børn og unge vil kunne få fyldt maverne. Viggos madskål tilbyder også børnene muligheden for selv at være med til at sammensætte og lave smoothies og juice.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Viggos Grønne Verden!