Viggos Grønne Verden

Opdateres i løbet af foråret 2017.

Viggos Grønne Verden er et sjovt og aktivitetsfyldt område for børn og unge i alle aldre.

På Vig Festival vil vi gerne opfordre og præge vores unge gæster til at passe på vores grønne planet. Derfor vil vi gennem sjove aktiviteter skabe fokus og opmærksomhed på vedvarende energi, genbrug, miljø og ikke mindst affaldssortering, som Vig Festivalens grønne hjerte banker for.

Viggos Grønnes Verden er opdelt i 6 riger:

ByggerRiget hvor der er mulighed for at arbejde med rest- og genbrugstræ, brændemærke træ og hygge ved bålet.

SkaberRiget er det kreative telt, hvor hænderne kan arbejde, og kun fantasien sætter grænser for muligheder.

PuslerRiget er en oase for familiens yngste. Her finder I gode pusleforhold, sjov for de mindste samt alt hvad du har brug for, til at optimere din festivalsoplevelse som småbørnsforælder.

GartnerRiget er for alle med grønne fingre. Her kan du være med til at plante din egen plante eller blomst, som du kan få med dig hjem, og på den måde forlænge Vig Festivals oplevelsen hjemme i vindueskarmen.

SkralderRiget byder på sjove og kreative fortolkninger af kendte fortællinger og indbyder børn til at indgå i et affaldssorteringsspil, hvor man har chancen for at blive udnævnt til stjerne-skralder.

HyggerRiget er i dagtimerne et aktivitetsmekka for de store børn. Her vil der være bordfodbold, ”svingarm udfordringen”, ”hænge-ud område” m.m. og her vil foregå workshops, turneringer og konkurrencer i forskellige aktiviteter. Mellem 22-01 overtager HyggerRiget hele området, og det transformeres til en alkoholfri ungdomszone, hvor der blandt andet vil være mulighed for at riste skumfiduser, hygge med vennerne ved bålet, se ungdomsfilm i biografen på Den Grønne Scene HyggerRiget er for store børn/unge og vi opfordrer til at aldergrænsen på 10+ respekteres.

Mellem Rigerne kan børnene boltre sig med trampolinhop, cirkusgøgl og meget andet. Her kan I også møde De2duved, som underholder med ballondyr samt tryllekunstnerne Mads og André, der optræder med magi rundt på pladsen.

Viggos Grønne Scene byder på shows i løbet af alle festivalsdagene med forskellig underholdning og musik for alle aldersgrupper i Viggos Grønne Verden. Se mere under program.

Ydermere er Viggos madskål at finde på pladsen, og med et børnevenligt sortiment er vi sikre på, at børn og unge vil kunne få fyldt maverne. Viggos madskål tilbyder også børnene muligheden for selv at være med til at sammensætte og lave smoothies og juice. Fra 22-01 vil der være mulighed for at købe snacks og let mad.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Viggos Grønne Verden!